Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ 3-1: Ανατροπή με «σούπερ» Γκριεζμάν για τους Μαδριλένους

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ 3-1: Ανατροπή με «σούπερ» Γκριεζμάν για τους Μαδριλένους
Με τον Αντουάν Γκριεζμάν να έχει γκολ και ασίστ, η Ατλέτικο επιβλήθηκε με 3-1 της Βιγιαρεάλ στο Μετροπολιτάνο για τη 13η αγωνιστική της La Liga το βράδυ της Κυριακής (12/11), και μάλιστα με ανατροπή!
Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχθηκε την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, Βιγιαρεάλ, και κατάφερε να επιβληθεί με 3-1, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της La Liga. Τα «Κίτρινα Υποβρύχια» προηγήθηκαν με τον Ζεράρ Μορένο στο 20', αλλά η Ατλέτικο, αφού ισοφάρισε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Βίτσελ, ολοκλήρωσε την ανατροπή σε ένα καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο με τους Γκριεζμάν και Λίνο να σκοράρουν στο 80' και στο 85' αντίστοιχα. Καθοριστικός ο Γάλλος επιτελικός μέσος, ο οποίος είχε και την ασίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας του.

Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και απείλησαν στο 7' με τον Νιγκέθ να μη μπορεί να πλασάρει σωστά από πλεονεκτική θέση και να στέλνει τη μπάλα αρκετά άουτ. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Σιμεόνε, αφού η Βιγιαρεάλ ήταν αυτή που απείλησε αρχικά με σουτ του Κουένκα στο 15ο λεπτό και στο 20', με τον αρχισκόρερ της Ζεράρ Μορένο, έκανε το 1-0 με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή. Ο Σέρλοθ στο 28' έχασε καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, αλλά ο Όμπλακ του είπε όχι σε σουτ από κοντά. Ο Σέρλοθ στάθηκε άτυχος στο 36', τραυματίστηκε, και στη θέση του οποίου πέρασε ο Τεράτς.


Η Βιγιαρεάλ κατάφερε να βρει την ισοφάριση πρίν το ημίχρονο, με τον Άξελ Βίτσελ στο 46ο λεπτό μετά από ασίστ του Γκριεζμάν, να μην αστοχεί με σουτ από πολύ κοντά και να κάνει το 1-1. Με το σκορ αυτό, οι ποδοσφαιριστές πήγαν στα αποδυτήρια. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να χάνουν από μία καλή ευκαιρία με τους δύο σέντερ φορ τους. Συγκεκριμένα, ο Ζεράρ Μορένο θα δει το σουτ του να σταματά στον Όμπλακ στο 49, και ο Μοράτα να αστοχεί με το κεφάλι από πλεονεκτική θέση στο 51'. Αμέσως μετά την ευκαιρία του Ισπανού φορ, η Ατλέτικο είχε ένα καταιγιστικό πεντάλεπτο, στο οποίο είχε κατασκηνώσει στην περιοχή της Βιγιαρεάλ με Χιμένεζ, Ρικέλμε, Μοράτα και Κόκε να μη μπορούν να συμμαδέψουν σωστά σε 6 τελικές από το 52' ως το 57'.

Οι «Ροχιμπλάνκος» κατάφεραν να μετουσιώσουν την ανωτερότητά τους στο δεύτερο ημίχρονο σε γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αρχικά, ο Αντουάν Γκριεζμάν θα ολοκληρώσει την ανατροπή στο 80' μετά από ασίστ του Γιορέντε και στο 85' ο Λίνο θα κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του με σουτ εντός περιοχής ολοκληρώνοντας την αντεπίθεση της ομάδας του.

Η Βιγιαρεάλ δε μπόρεσε να φανεί ξανά απειλητική και η Ατλέτικο έσβησε το ματς, με το 3-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Βίτσελ, Χιμένες, Ερμόσο, Μολίνα (70' Μπάριος), Ρικέλμε (65' Λίνο), Ντε Πολ (65' Κορέα), Κόκε, Νιγκέθ (46' Γιορέντε), Γκριεζμάν, Μοράτα (88' Σογιουντσού)

Βιγιαρεάλ (Μιγκέλ Άνχελ Τένα): Γιόργκενσεν, Κουένκα, Αλμπιόλ, Αλτιμίρα, Α. Μορένο (83' Ντίαζ), Παρέχο, Καπούε, Πίνο (46' Ακομά), Μπαένα (74' Ρομέρο), Σέρλοθ (36' Τεράτς), Ζ. Μορένο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0