Football Talk

Λειψία – Φράιμπουργκ 3-1: Οι μεταγραφές έκαναν την διαφορά και χάρισαν στους «ταύρους» τη νίκη

Λειψία – Φράιμπουργκ 3-1: Οι μεταγραφές έκαναν την διαφορά και χάρισαν στους «ταύρους» τη νίκη

Η Λειψία «έσπασε» την αντίσταση της Φράιμπουργκ και πήρε μία σημαντική εντός έδρας νίκη (3-1, 12/11). Όλα τα γκολ των «ταύρων» τα πέτυχαν νεοαποκτηθέντες παίκτες αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως το σκάουτινγκ της Λειψία είναι σε άλλο... επίπεδο. 

Η Λειψία ξεπέρασε το εμπόδιο της Φράιμπουργκ (3-1, 12/11) για την 11η αγωνιστική της Bundesliga.

Σίμονς, Οπέντα και Μπάουμγκάρτνερ έκαναν την διαφορά στην αναμέτρηση και έδωσαν απλόχερα τη νίκη στην ομάδα τους. Το 100% των γκολ ήρθαν από παίκτες που αποκτήθηκαν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με το τμήμα σκάουτινγκ των «ταύρων» να γιορτάζει την σημερινή νίκη λίγο παραπάνω.

Γκολ με το «καλημέρα» για τους γηπεδούχους, καθώς ο Σίμονς εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας σκοράροντας το 1-0 μόλις στο 6ο λεπτό του παιχνιδιού.

Η Φράιμπουργκ βρήκε απάντηση και ο Ροχλ με εξαιρετικό σουτ εντός της μεγάλης περιοχής έφερε το παιχνίδι στα ίσα στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Ο Οπέντα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους «ταύρους», όταν ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε η Λειψία στο 79ο λεπτό χωρίς να λαθέψει.

Στην ακριβώς επόμενη φάση ο Μπάουμγκάρτνερ «κλείδωσε» το τρίποντο για την ομάδα του. Στο 80’ ο Αυστριακός με ένα σουτ από τα όρια της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λειψία (Μ. Ρόσε): Μπλάσιτς, Σιμακάν (63’ Χένρικς), Κλόστερμαν, Λουκέμπα, Ράουμ, Φόρσμπεργκ (63’ Μπάουμγκάρτνερ), Σλάγκερ, Χαϊντάρα (68’ Καμπλ), Σίμονς, Οπέντα, Σέσκο

Φράιμπουργκ (Κ. Στράιχ): Ατουμπόλου, Γκάιντ (89’ Σμιντ), Λίενχαρτ, Γκίντερ, Βάισχαουπτ, Χόφλερ, Έγγεσταϊν, Σιλντίγια, Γκρίφο, Ρόχλ, Χόλερ (88’ Αντάμου)

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0