Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-2: Ένας Φορτούνης πάντα είναι αρκετός!

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-2: Ένας Φορτούνης πάντα είναι αρκετός!

Χρειαζόταν τον Κώστα Φορτούνη ο Ολυμπιακός για να περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον πέρασε στο ματς και ο Έλληνας επιθετικός το έκρινε. Σημαντική νίκη των «ερυθρολεύκων» με 2-0, 7η σερί εξόρμηση στην εν λόγω έδρα, δίχως να δουν την εστία τους να παραβιάζεται.

Δεν είχε πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία του παιχνίδια, είχε μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, η κούραση ήταν δεδομένη και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνώριζε πως έχει μπροστά του μία δύσκολη εξόρμηση στην Τρίπολη, για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Η νίκη ήταν επιτακτική για τον Ολυμπιακό, το εγχείρημα δεν ήταν απλό και στο πρώτο μέρος, παρά το γεγονός πως οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλό τους και είχαν περιορίσει τους κινδύνους προς την εστία τους, δεν είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν σημαντική τελική προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το «μηδέν» με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά όλα άλλαξαν στο 63ο λεπτό, όταν ο Μαρτίνεθ πέρασε στο ματς τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε πνοή επιθετικά και έξι λεπτά μετά, ο Έλληνας επιθετικός του έδωσε τη λύση που χρειαζόταν, σουτάροντας από μακριά και βλέποντας τον Παπαδόπουλο να μην υπολογίζει καλά την φορά της μπάλας.

Το 1-0 ήταν γεγονός, ο Ολυμπιακός αμύνθηκε σωστά και για 7η διαδοχική φορά στην Τρίπολη, δεν είδε την εστία του να παραβιάζεται. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο φινάλε, και πάλι από τον αρχηγό του, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να είναι εκτός εστίας και τον Φορτούνη να σημειώνει το 90ο γκολ της καριέρας του με τον Ολυμπιακό!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0