Football Talk

Σεβίλλη - Ρεάλ Μπέτις 1-1: Η Μπέτις τις εντυπώσεις, και οι δύο το βαθμό στο ντέρμπι

Σεβίλλη - Ρεάλ Μπέτις 1-1: Η Μπέτις τις εντυπώσεις, και οι δύο το βαθμό στο ντέρμπι
Οι συμπολίτισσες Σεβίλλη και Ρεάλ Μπέτις αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο Σάντσεθ Ραμόν Πιθκουάν στο τοπικό ντέρμπι για την 13η αγωνιστική της La Liga.
Σεβίλλη και Ρεάλ Μπέτις έμειναν στο 1-1 για τη 13η αγωνιστική της La Liga στο Σεβιγιάνικο ντέρμπι, με τη Μπέτις να έχει πολύ περισσότερες και σημαντικές ευκαιρίες και εν τέλει να σκοράρει με τον Πέρεθ στο 72', αλλά ο Ράκιτιτς με σουτ από πολύ μακριά θα κάνει το 1-1 στο 79' και θα δώσει το βαθμό στην ομάδα του.

Η Σεβίλλη πήρε από την αρχή την κατοχή της μπάλας, αλλά η Μπέτις ήταν αυτή που απειλούσε ουσιαστικά όλο το πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, ο Ίσκο δε μπόρεσε να σοκάρει το Σάντσεζ Πιθκουάν αφού ο Ντμίτροβιτς απέκρουσε την κεφαλιά του Ισπανού μόλις στο 1ο λεπτό.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι μάλιστα θα σκοράρει με τον Μπεγερίν μετά από εκτέλεση φάουλ στο 16' αλλά το γκολ θα ακυρωθεί από το VAR για οφσάιντ.

Ο Οκάμπος με ωραία κεφαλιά δε θα μπορέσει να νικήσει τον Βιέιτες στο 19', στη μοναδική ευκαιρία της Σεβίλλης, ενώ ο Μιράντα θα χάσει σπουδαία διπλή ευκαιρία στο 35΄, αφού ο Ντμίτροβιτς θα σώσει το πρώτο του πλασέ, και στο «ριμπάουντ», ο Ισπανός θα στείλει τη μπάλα πάνω από την εστία. Κάπως έτσι το πρώτο ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με 0-0.

Η Μπέτις θα μπει δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο με το σουτ του Πέρεθ εκτός περιοχής να χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ντμίτροβιτς. Εν τέλει οι ευκαιρίες θα γίνουν γκολ, και ο Πέρεθ θα σκοράρει 72' μετά από στημένη φάση, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.


H Σεβίλλη θα καταφέρει όμως να ισοφαρίσει το ματς, με απίστευτο σουτ του Ράκιτιτς από πολύ μακριά sto 79'.

To 1-1 θα μείνει ως το τέλος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς, αλλά τη Μπέτις να νιώθει ότι θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από το ματς.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σεβίλλη (Ντιέγκο Αλόνσο): 
Ντμίτροβιτς, Μπαντέ, Γκουντέλζ, Νάβας (87' Σάντσεζ), Πεντρόσα, Σουμαρέ, Ράκιτις, Σό (87' Ντίαζ), Οκάμπος (73' Σούσο), Τόρες (62' Λουκεμπάκιο), Εν Νεσίρι
Ρεάλ Μπέτις (Μανουέλ Πελεγκρίνι):
Βιέιτες, Ριάντ, Πετζέλα, Μπεγερίν, Μιράντα (65' Βινίσιους), Ρόκα, Ροντρίγκεζ, Ίσκο, Ντιαό (64' Εζαλζουλί), Πέρεθ, Ζοσέ (76' Ενρίκε)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0