Football Talk

ΑΕΚ - Λαμία 3-0: «Άφησε» πίσω Μαρσέιγ και Κηφισιά, με... τριάρα! (video)

ΑΕΚ - Λαμία 3-0: «Άφησε» πίσω Μαρσέιγ και Κηφισιά, με... τριάρα! (video)
«Σβηστή» και απόλυτα κυριαρχική νίκη για την ΑΕΚ! Επικράτησε της Λαμίας (12/11, 3-0) στην OPAP Arena, με τα φορ της σε μεγάλη... βραδιά!
Χωρίς προβλήματα, η ΑΕΚ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία με την Κηφισιά και την ήττα από τη Μαρσέιγ.

Πήρε το «τρίποντο» απέναντι στη Λαμία (12/11, 3-0), με τους Λιβάι Γκαρσία στο 10', Σέρχιο Αραούχο στο 36' και Πέτρο Μάνταλο στο 90+3', να «καθαρίζουν» το ματς στην OPAP Arena.

Στο -1 από την κορυφή το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα, με τον Παναθηναϊκό, που είναι πρωτοπόρος, να έχει παιχνίδι λιγότερο, καθώς αντιμετωπίζει την Κηφισιά στις 21:30 (12/11), στο ματς που «ρίχνει» την αυλαία στην 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ΑΕΚ μπήκε με ορμή στην αναμέτρηση και μόλις στο 10ο λεπτό, βρήκε δίχτυα.

Μετά από φάση διαρκείας στα «καρέ» των φιλοξενούμενων, ο Λιβάι Γκαρσία είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του, και με δυνατό σουτ εντός περιοχής, έκανε το 1-0.



Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε. Απείλησαν στο 31', ξανά με τον Γκαρσία, αλλά το τσίμπημά του πέρασε λίγο έξω. Εν τέλει στο 36', απέκτησαν προβάδισμα ασφαλείας.

Γκατσίνοβιτς, Λιβάι και Βίντα «έκρυψαν» την μπάλα και ο Σέρχιο Αραούχο, με ωραίο τελείωμα, την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.



Η Λαμία είχε τη δική της καλή στιγμή στο 40ο λεπτό, αλλά το μακρινό σουτ του Καρλίτος, πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Στάνκοβιτς.



Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, η ΑΕΚ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και διαχειρίστηκε το υπέρ της προβάδισμα.

Εν τέλει, στο 90+3', ο Πέτρος Μάνταλος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το 3-0, ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (62' Μάνταλος), Βίντα, Κάλενς, Μοχαμάντι (78' Πήλιος), Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς (69' Πισάρο), Αραούχο (69' Τσούμπερ), Λιβάι Γκαρσία (69' Πόνσε).

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ (46' Τόσιτς), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Σαντάνα, Σλίβκα (83' Τσιλιανίδης), Μαρτίνεθ (73' Λόνγκο), Τσιλούλης (46' Τζανδάρης), Καρλίτος (74' Μάλτσι).

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0