Football Talk

Ιστορία και παραμύθι: Ο Πάλμερ και ο Στέρλινγκ έμαθαν στον Πεπ Γκουαρδιόλα πως μπορεί να κάνει και... λάθη!

Ιστορία και παραμύθι: Ο Πάλμερ και ο Στέρλινγκ έμαθαν στον Πεπ Γκουαρδιόλα πως μπορεί να κάνει και... λάθη!
Σε ένα από τα ματς της σεζόν, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 4-4, σε ένα παιχνίδι με 2 ανατροπές και γκολ ισοφάρισης για τους Λονδρέζους στο 90+5'. Την παράσταση όμως κλέβουν οι... πρώην, Στέρλινγκ και Πάλμερ.
Το ποδόσφαιρο, έχει κάποιες φορές το μοναδικό τρόπο να πλάθει πανέμορφες ιστορίες. Φυσικά κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο ξεχωριστό παιχνίδι, όσο το 4-4 της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Κυριακής (12/11).

Πιο συγκεκριμένα, δύο πρώην «πολίτες», οι Ραχίμ Στέρλινγκ και Κόουλ Πάλμερ πέτυχαν δύο από τα τέσσερα γκολ της νέας τους ομάδας, με τον 21χρονο Άγγλο εξτρέμ, μάλιστα, να ευστοχεί στο «μπάζερ» πέναλτι στο 90+5' και να δίνει το βαθμό στην Τσέλσι.

 
Και αν ο Στέρλινγκ διανύει ήδη την δεύτερή του σεζόν στο Λονδίνο, η... πληγή του Κόουλ Πάλμερ είναι πιο φρέσκια. Ο νεαρός ήταν η αποκάλυψη της Σίτι στην εκκίνηση της σεζόν, με γκολ τόσο στο Community Shield απέναντι στην Άρσεναλ όσο και στο ευρωπαϊκό Super Cup με αντίπαλο τη Σεβίλλη. Μετά το ματς στο Καραϊσκάκης, ο Πάλμερ είχε ζητήσει από τον Γκουαρδιόλα εγγυήσεις για περισσότερο χρόνο, με τον Ισπανό να το δέχεται, αλλά να του επισημαίνει ότι σε περίπτωση που δεν είναι καλυμμένος, θα πρέπει να παραχωρηθεί δανεικός.



Εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως όντως ο ταλαντούχος Άγγλος εξτρέμ δεν έμεινε ικανοποιημένος, και κάπως έτσι φτάσαμε στη μεταγραφή του στην Τσέλσι τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το θέμα επανήλθε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, με τον Πεπ να δηλώνει πως τόσο ο Στέρλινγκ όσο και ο Πάλμερ πήραν τη σωστή απόφαση να αποχωρήσουν, αφού πλέον παίρνουν το χρόνο που ήθελαν στη νέα τους ομάδα.

Και οι δυο τους φάνηκε να συμφωνούν, και εκμεταλλευόμενοι το χρόνο αυτό... πλήγωσαν την Σίτι και έδωσαν σπουδαίο βαθμό στην ομάδα τους.



Χρήστος Αναγνώστου
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0