Football Talk

Ρεν - Λιόν 0-1: Πάλι με 10 η Ρεν, ανάσα... παραμονής για Λιόν

Ρεν - Λιόν 0-1: Πάλι με 10 η Ρεν, ανάσα... παραμονής για Λιόν
Η Ρεν υποδέχθηκε τη Λιόν για τη 12η αγωνιστική της Ligue 1 το απόγευμα της Κυριακής (12/11) και γνώρισε την ήττα με 0-1 με το γκολ του Ο'Μπράιεν στο 67'. Για δεύτερο σερί ματς μένει με 10 η ομάδα της Βρετάνης μετά την κόκκινη του Ντουέ από το 5'.
Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους τους Europa League δε μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το μομέντουμ από την μεσοβδόμαδη νίκη της επί των «Πρασίνων» και επέστρεψε στις ήττες, με 0-1 από τη Λιόν για τη 12η αγωνιστική της Ligue 1.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 67' ο Ο'Μπράιεν με κεφαλιά μετά από κόρνερ. Η Ρεν έπαιζε για δεύτερο σερί ματς με παίκτη λιγότερο, αφού ο Γκουελά Ντουέ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα μόλις στο 5ο λεπτό.


Η ουραγός της βαθμολογίας Λιόν έκανε την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και μείωσε τη διαφορά από την Κλερμόν στους 2 βαθμούς, ενώ η Ρεν συνεχίζει να βυθίζεται, όντας πλέον στην 13η θέση του πρωταθλήματος και αγνοώντας τη νίκη στη Ligue 1 από την 1η Οκτωβρίου και το 3-1 επί της Ναντ.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ρεν (Μπρούνο Ζενεσιό): Μανταντά, Γου (85' Γκουιρί), Τεάτ, Γκουελά Ντουέ, Τρουφέ (46' Μπελοσιάν), Μπουριζό, Μάτιτς, Μπλας (73' Ντεζιρέ Ντουέ), Λε Φε, Σαλάχ (46' Καλιμουεντό), Τεριέ (46' Σανταμαρία)
Λιόν (Φάμπιο Γκρόσο): Λόπες, Ο'Μπράιεν, Ντιομαντέ, Κουμπεντί, Ταλιαφίκο, Κακερέ, Τολισό (90' Λόβρεν), Αλβερό (46' Λακαζέτ), Τσέρκι (64' Ζεφινιό), Νουαμά (77' Ντιαβαρά), Μπαλντέ (64' Καντεγουερέ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0