Football Talk

Να αρχίσουμε να την υπολογίζουμε; Ρεκόρ στο ρεκόρ για την απίθανη Λεβερκούζεν του Αλόνσο

Να αρχίσουμε να την υπολογίζουμε; Ρεκόρ στο ρεκόρ για την απίθανη Λεβερκούζεν του Αλόνσο
Η Λεβερκούζεν δείχνει ασταμάτητη φέτος στο πρωτάθλημα και με τον Τσάμπι Αλόνσο στο τιμόνι της δείχνει έτοιμη να σπάσει κάθε ρεκόρ!
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίζει να εντυπωσιάζει όλη την Ευρώπη με την εξαιρετική φετινή της χρονιά. Οι «Ασπιρίνες» είναι αήττητες τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, με 17 νίκες και μία ισοπαλία με τη Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, παράγουν και πανέμορφο ποδόσφαιρο, έχοντας σκοράρει 59(!) γκολ, με μέσο όρο περίπου 3,5 γκολ ανά αγώνα!

Πραγματικά απίστευτα πράγματα από το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο, και όπως είναι λογικό, με αυτές τις επιδόσεις, είναι δεδομένο ότι θα σπάσει και ρεκόρ.

Έτσι έκανε, λοιπόν, με το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στις πρώτες 11 αγωνιστικές της Bundesliga, αφού με τους 31 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει ως τώρα (10 νίκες και 1 ισοπαλία σε 11 ματς πρωταθλήματος), έπιασε την επίδοση της Μπάγερν Μοναχου το 2015/2016, που είναι και ρεκόρ όλων των εποχών για το γερμανικό πρωτάθλημα.



Η πρωτοπόρος της γερμανικής λίγκας δείχνει φέτος ικανή για πολλά πράγματα και προσκαλεί όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο να στρέψει το βλέμμα του πάνω της, για να δει αν αυτές οι επιδόσεις μπορούν, με συνέπεια, να συνεχιστούν!

Χρήστος Αναγνώστου 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0