Football Talk

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1: Γύρισε… τούμπα το ματς παίρνοντας μία «σβηστή» νίκη

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1: Γύρισε… τούμπα το ματς παίρνοντας μία «σβηστή» νίκη

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, όμως οι Σαμάτα και Ζίβκοβιτς ανέτρεψαν τα δεδομένα μέσα σε 10 λεπτά (2-1, 12/11). Ο Παναιτωλικός «πάλεψε» το παιχνίδι αλλά φεύγει από την Τούμπα με άδεια… χέρια.

Μπορεί ο Παναιτωλικός να πήρε κεφάλι στο σκορ, ο ΠΑΟΚ όμως έκανε την ανατροπή πριν ο διαιτητής στείλει τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο 45λεπτο καμία ομάδα δεν κυνήγησε με… μανία το γκολ και το σκορ «κόλλησε» στο 2-1 για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

«Κανονιά» του Οζντόεφ στο 14’ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρώσου.

Ο Τορεχόν «πάγωσε» την Τούμπα όταν εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την σέντρα του Ντουάρτε για το 1-0 στο 20ο λεπτό με κοντινό πλασέ.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ δεν άργησε, καθώς στο 26’ ο Σαμάτα με «μαγικό» τακουνάκι ισοφάρισε σε 1-1, μετά από πάσα του Σάστρε.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε 10 λεπτά μετά, όταν ο Σάστρε έβγαλε την δεύτερη ασίστ του στο παιχνίδι με τον Ζίβκοβιτς να πετυχαίνει το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου τους τερματοφύλακες, με αποτέλεσμα το 2-1 να μείνει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ (77’ Σβαμπ), Μέιτε, Ζίβκοβιτς, Μουργκ (60’ Ντεσπότοφ), Κωνσταντέλιας, Σαμάτα (77’ Τόμας)

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαλής (60’ Οικονόμου), Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας (46’ Μαυρίας), Φρ. Ντουάρτε, Πέρεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Σενγκέλια, Πέδρο


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0