Football Talk

Μπαρτσελόνα - Αλαβές 2-1: Ανατροπή με ηγέτη Λεβαντόφσκι

Μπαρτσελόνα - Αλαβές 2-1: Ανατροπή με ηγέτη Λεβαντόφσκι
Η Μπαρτσελόνα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Αλαβές νωρίς στο ματς, κατάφερε να κάνει την ανατροπή με δύο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τη 13η αγωνιστική της La Liga το απόγευμα της Κυριακής (12/11). O Πολωνός επέστρεψε στα γκολ μετά από 50 μέρες και 6 ματς αφλογιστίας.
Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής (12/11) την Αλαβές στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της La Liga, και κατάφερε να πάρει το τρίποντο ανατρέποντας το προβάδισμα της φιλοξενούμενης από το πρώτο μόλις λεπτό με τον Ομοροντιόν, με δύο γκολ του Λεβαντόφσκι, στο 53' και το 78'.

Η ομάδα από τη Βιτόρια σόκαρε τους Καταλανούς και προηγήθηκε μόλις στο 18ο δευτερόλεπτο μετά από κλέψιμο, αντεπίθεση και πλασέ από κοντά του Ομοροντιόν. Η ομάδα του Τσάβι μετά το γκολ πήρε τον απόλυτο έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, αλλά η Αλαβές είναι αυτή που θα χάσει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 13' με τον Ομοροντιόν. Ο Λεβαντόφσκι θα χάσει τη μόνη σημαντική ευκαιρία της Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο στο 17', ενώ ο Ομορντιόν και πάλι για την Αλαβές θα στείλει με το κεφάλι τη μπάλα στο δοκάρι στο 31'. Κάπως έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με το σκορ να παραμένει στο 0-1.



Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τους δύο προπονητές, με τη Μπαρτσελόνα να έχει και πάλι την κατοχή και να καταφέρνει να βρει την πολυπόθητη ισοφάριση στο 53', με το πρώτο τέρμα του Λεβαντόφσκι από τις 23/9 και το ματς με τη Θέλτα


Η Αλαβές ήταν ακίνδυνη αλλά η Μπαρτσελόνα δε μπορούσε να απειλήσει σημαντικά, μέχρι το 76'. Τότε, o Αμπκάρ θα κάνει παράβαση μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής θα δώσει το πέναλτι, το οποίο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα μετατρέψει σε γκολ στο 78'.

Οι Μπλαουγκράνα θα ρίξουν ρυθμούς μετά το γκολ, η Αλαβές δε θα μπορέσει να αντιδράσει και το 2-1 θα είναι το τελικό σκορ.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Μπαρτσελόνα θα μειώσει τη διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πάλι στους 2, ενώ είναι και 4 βαθμούς μακριά από την Τζιρόνα που βρίσκεται στην κορυφή.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ (60' Μπαλντέ), Μαρτίνεθ, Αραούχο, Κανσέλο, Γκιντογκάν, Πέδρι (81' Ρομέου), Φερμίν (63' Ραφίνια), Γιαμάλ, Φέλιξ (70 Τόρες), Λεβαντόφσκι
Αλαβές (Λουίς Γκαρσία): Σιβέρα, Μαρίν, Αμπκάρ, Γκοροσάμπελ (85' Τενάλια), Ντουάρτε, Γκεβάρα, Μπλάνκο (85' Μπλάνκο), Γκουριντί (79' Χαγκί), Ριόχα (63' Ρέμπακ), Λόπεζ, Ομοροντιόν (79' Γκαρθία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0