Football Talk

Χάαλαντ, φέτος έχεις μεγάλο ανταγωνιστή και λέγεται Σαλάχ!

Χάαλαντ, φέτος έχεις μεγάλο ανταγωνιστή και λέγεται Σαλάχ!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε άλλες δυο φορές στο φετινό πρωτάθλημα για να συνεισφέρει στο τελικό 3-0 της Λίβερπουλ επί της Μπρέντφορντ και ο τρόπος που συμμετέχει στο σκοράρισμα για τους «κόκκινους», βάζει νέες προκλήσεις στον Έρλινγκ Χάαλαντ

Ο Νορβηγός σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι καλά θα κάνει να σκεφτεί πως δεν θα είναι και φέτος η υπόθεση του κορυφαίου ένα… one man show.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ από μια ασίστ του Ντάργουιν και μια του Τσιμίκα σημείωσε δυο τέρματα στο 3-0 επί της Μπρέντφορντ στο «Άνφιλντ» και έφτασε στα 10 γκολ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Μαζί και με τις 4 ασίστ, έχει συμμετοχή σε 14 γκολ για το σύνολο του Κλοπ, σε 12 αγωνιστικές. Αυτή η επίδοση είναι καλύτερη – μέχρι την ώρα του ντέρμπι της Σίτι με την Τσέλσι στο Λονδίνο – από τους αριθμούς που έχει σημειώσει ο Έρλινγκ Χάαλαντ μέχρι και αυτή τη στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ (13).

Ο Viking έχει 11 γκολ (και 2 ασίστ) για τους τρεμπλούχους και ο φοβερός Σαλάχ (που η αλήθεια είναι ότι βρίσκει τρόπους να παίρνει ξανά τα πάνω του ακόμα και τις πολύ σύντομες περιόδους που δείχνει να είναι ντεφορμέ), βάζει στον περσινό πρώτο σκόρερ και πρωταγωνιστή της Λίγκας, νέα πρόκληση για το Golden Boot της χρονιάς.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο «Φαραώ» με τα δυο γκολ που πέτυχε την 12η του Νοέμβρη, είναι πλέον 200άρης στο αγγλικό ποδόσφαιρο σε ό,τι αφορά στο σκοράρισμα, ενώ, έγινε μόλις ο 4ος ποδοσφαιριστής στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ με γκολ και στα 6 εντός έδρας ματς μιας αγωνιστικής περιόδου. 

Οι υπόλοιποι ήταν οι Άλαν Σίρερ (1995-1996, Μπλάκμπερν), Λες Φέρντιναντ (1995-1996, Νιούκαστλ) και Τιερί Ανρί (2004-2005, Άρσεναλ). 

Κώστας Ζάλιαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0