Football Talk

Σέλτικ - Αμπερντίν 6-0: Διαφορά... κλάσης με Πάλμα οδηγό

Σέλτικ - Αμπερντίν 6-0: Διαφορά... κλάσης με Πάλμα οδηγό
Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Σέλτικ με την Αμπερντίν στο Σέλτικ Παρκ για τη 13η αγωνιστική της Scottish Premiership το μεσημέρι της Κυριακής (12/11), με τους «Κέλτες» να επικρατούν εύκολα με 6-0 με τον Λουίς Πάλμα να έχει γκολ και 3 ασίστ.
Η Σέλτικ, με βασικό πρωταγωνιστή το Λουίς Πάλμα, υποδέχθηκε την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League, Αμπερντίν στο Σέλτικ Παρκ για τη 13η αγωνιστική της Scottish Premiership. Η ομάδα της Γλασκώβης επιβλήθηκε εύκολα με 6-0, ξεκινώντας δυνατά το πρώτο ημίχρονο με γκολ των Χιού-Τζιούν στο 9' μετά από ασίστ του πρώην άσσου του Άρη και του Φουρουχάσι στο 19'.
Ο εξτρέμ από την Ονδούρα χρίστηκε και σκόρερ με εκτέλεση πέναλτι στο 77'. Μετά το γκολ, ο Πάλμα πήρε και πάλι τη μπαγκέτα του δημιουργού και έβγαλε ακόμα δύο ασίστ για το 4-0 τουΤέρνμπουλ στο 90+2' και το 5-0 του Χιούν-Γκίου στο 90+6'.
Το τελικό 6-0 σημείωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Χιούν-Γκίου στο 90+9'.



Με τον τρόπο αυτό η περσινή πρωταθλήτρια ανέβασε τη διαφορά από τη δεύτερη Ρέιντζερς στους 8 βαθμούς (με ματς περισσότερο), ενώ η Αμπερντίν παρέμεινε στην 8η θέση, με 2 ματς όμως λιγότερα.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σέλτικ (Μπρένταν Ρότζερς): Χαρτ, Κάρτερ-Βίκερς, Σκέιλς, Τζόνστον, Τέιλορ (78' Μπερναμπέι), ΜακΓκρέγκορ (81' Ιγουάτα), Ο'Ράιλι, Χόλμ (53' Τέρνμπουλ), Χιούν-Τζουν (78' Φόρεστ), Πάλμα, Φουρουχάσι (52' Χιούν-Γκίου)
Αμπερντίν (Μπάρι Ρόμπσον): Ρος, Γιένσεν, Ρούμπεζιτς, Γκάρτενμαν, Ντέβλιν, ΜακΚένζι, Σάινι (81' Μπάρον), Κλάρκσον, Πολβάρα (78' Ντάνκαν), Χέις (81 Ντουκ), Μιόβσκι

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0