Football Talk

Βόλος – Άρης 0-2: Πέρασε «αέρα» από το Πανθεσσαλικό και επέστρεψε στις νίκες (video)

Βόλος – Άρης 0-2: Πέρασε «αέρα» από το Πανθεσσαλικό και επέστρεψε στις νίκες (video)

Ο Άρης με τον συνήθη «ύποπτο», Μορόν και με τον πλέον σταθερό του ποδοσφαιριστή Νταρίντα, «έσπασε» την έδρα του Βόλου για μία άκρως σημαντική νίκη των «κίτρινων» στο Πανθεσσαλικό.

Νίκη που χαρίζει χρόνο και ηρεμία στον Άκρη Μάντζιος, πήρε ο Άρης απέναντι στον Βόλο για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Επανήλθαν γρήγορα από το «στραπάτσο» απέναντι στον Ατρόμητο της προηγούμενης εβδομάδας (3-1) οι Θεσσαλονικείς και… ξέσπασαν πάνω στον απογοητευτικό για φέτος Βόλο.

 

Μορόν και Γκαρσία έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού αλλά και οι δύο δεν κατάφεραν να βρουν στόχο.

Στο 56ο λεπτό ο Μπράμπετς κέρδισε πέναλτι για λογαριασμό του Άρη, με τον Μορόν να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να μην αστοχεί για το 1-0.

Με τον Βόλο να ανεβαίνει στο γήπεδο, δημιουργήθηκαν μεγάλα αμυντικά κενά με τους «κίτρινους» να τα εκμεταλλεύονται ιδανικά.

Ο Σουλεϊμάνοφ στο 75ο λεπτό μετά από μία ωραία ατομική προσπάθεια πάσαρε στον αμαρκάριστο Νταρίντα για το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

 
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Κόστιτς, Κίτσος, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (72’ Ενγκίν), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (72’ Μαχαίρας), Μπερτόλιο (48’ Κόμπα), Κορνέ (46’ Άλχο), Ντέλετιτς, Γκαρσία

Άρης (Ά. Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Μοντόγια, Φατόρε, Φεράρι, Νταρίντα (90+2’ Σαμόρα), Βερστράτε, Παναγίδης (64’ Μενέντες), Πάρδο (81’ Ζιλ) Σουλεϊμάνοφ (81’ Κάρλσον), Μορόν


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0