Football Talk

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ «πικάρουν» τον Κλοπ: Ο Τεν Χαγκ έχει περισσότερους βαθμούς από τη Λίβερπουλ σε 50 ματς!

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ «πικάρουν» τον Κλοπ: Ο Τεν Χαγκ έχει περισσότερους βαθμούς από τη Λίβερπουλ σε 50 ματς!

Πάντως, αν σας αρέσουν οι αριθμοί, ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει πλέον συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς στα πρώτα 50 του παιχνίδια στην Premier League, από όσους είχε ο Γιούργκεν Κλοπ στο ξεκίνημα με τη Λίβερπουλ. «Έγραψε» ιστορία ο Ολλανδός, «πικάρουν» τους «κόκκινους» οι φίλοι της Γιουνάιτεντ!

Σε πολλούς αρέσουν οι αριθμοί. Και για τον λόγο αυτόν, ας ξεκαθαρίσουμε πως το εν λόγω κείμενο αφορά ένα πολύ συγκεκριμένο στατιστικό. Τα πεπραγμένα δηλαδή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ, στα πρώτα 50 παιχνίδια τους με τους νυν προπονητές τους στον πάγκο.

Η αλήθεια είναι πως το ποδόσφαιρο που παίζουν τη δεδομένη χρονική στιγμή απέχει πολύ. Η Λίβερπουλ σαφώς είναι ανώτερη και τρομερά βελτιωμένη συγκριτικά με πέρυσι, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» δυσκολεύονται αρκετά και χρειάστηκε να προσπαθήσουν πολύ, προκειμένου να επικρατήσουν της Λούτον με 1-0, στο «Ολντ Τράφορντ».

Το χρέος τους πάντως έγινε πράξη και κάπως έτσι, ο Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος βιώνει τεράστια αμφισβήτηση, πανηγύρισε την 30η του νίκη σε επίπεδο Premier League, μετά από τις 50 πρώτες αναμετρήσεις στον πάγκο της ομάδας του, μόνο στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο England365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0