Football Talk

Γιουβέντους – Κάλιαρι 2-1: Η άμυνα… καθάρισε και η «Γηραιά Κυρία» πάτησε κορυφή

Γιουβέντους – Κάλιαρι 2-1: Η άμυνα… καθάρισε και η «Γηραιά Κυρία» πάτησε κορυφή

Η Γιουβέντους «λύγισε» την αντίσταση της σκληρά μαχόμενης Κάλιαρι και χάρη σε γκολ δύο αμυντικών, βρήκε τις λύσεις και βρέθηκε στην κορυφή της Serie A (2-1, 11/11), αν και με παιχνίδι περισσότερο από την Ίντερ.

Τρίποντο κορυφής για την Γιουβέντους απέναντι στη Κάλιαρι στην 12η αγωνιστική της Serie A.

Η «Μεγάλη Κυρία» με την βοήθεια δύο κεντρικών αμυντικών… έσπασε την αντίσταση της Κάλιαρι και οι Μπρέμερ-Ρουγκάνι, έγιναν οι ήρωες της βραδιάς (2-1, 11/11).

Δική της η κορυφή της βαθμολογίας, προς το παρόν τουλάχιστον καθώς περιμένει την αναμέτρηση της Ίντερ απέναντι στη Φροζινόνε (12/11), ελπίζοντας σε μία «γκέλα».

 

Στον Ντοσένα ανήκει η πρώτη αξιόλογη προσπάθεια του αγώνα. Ο αμυντικός των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να στοχέψει σωστά στην κεφαλιά που πήρε από το σημείο του πέναλτι.

Ο ΜακΚένι απάντησε στο 42’ από πλευράς Γιουβέντους, αλλά ο Αμερικανός δεν κατάφερε να σκοράρει από ευνοϊκή θέση.

Το γκολ ήρθε τελικά στο 60’ από τον Μπρέμερ. Με κεφαλιά «δυναμίτη» ο κεντρικός αμυντικός της «Γιούβε» έκανε το 1-0.

Το δεύτερο γκολ της ομάδας του Αλέγκρι δεν άργησε να έρθει. Ο Ρουγκάνι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 70ο λεπτό.

Είχαμε άλλο ένα γκολ από αμυντικό, από πλευρά Κάλιαρι αυτή τη φορά. Ο Ντοσένα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζάνκτο μείωσε σε 2-1 στο 75ο λεπτό.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους (Μ. Αλέκγρι): Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ρουγκάνι, Καμπιάσο, ΜακΚένι, Λοκατέλι, Μιρέτι, Κόστιτς, Κιέσα (81’ Μίλικ), Κιν (66’ Βλάχοβιτς)

Κάλιαρι (Κ. Ρανιέρι): Σκουφέτ, Αουγκέλιο, Ντοσένα, Γκολντανίγκα, Ζάπα, Τζάνκτο (88’ Παβολέτι), Πράτι, Μακουμπού, Βιόλα, Λουβούμπο, Πετάνια (46’ Λαπαντούγια)

 

www.bnsports.gr

 

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0