Football Talk

Χάρι Κέιν: Ο κύριος 20+ γκολ, για 10 σερί σεζόν! (video)

Χάρι Κέιν: Ο κύριος 20+ γκολ, για 10 σερί σεζόν! (video)
Ο Χάρι Κέιν έχει ήδη σκοράρει 21 φορές φέτος, συμπληρώνοντας έτσι 10 συνεχόμενες σεζόν στις οποίες σκοράρει τουλάχιστον 20 γκολ!
Ο Χάρι Κέιν... σπάει φέτος όλα τα κοντέρ, έχοντας ήδη με τη φανέλα της Μπάγερν 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ είναι ακόμα... Νοέμβριος!

Ο Άγγλος φορ με τα δύο του γκολ, μέχρι τώρα, κόντρα στη Χάιντενχαϊμ φτάνει τα 21 σε μόλις 16 εμφανίσεις με τη φανέλα των Βαυαρών, κάνοντας την παρθενική του σεζόν στο Μόναχο την 10η συνεχόμενη στην οποία πετυχαίνει τουλάχιστον 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!

Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα δεν έχει πετύχει ποτέ λιγότερα από 24 γκολ, με την καλύτερη του σεζόν να είναι το 2017/18, με τη φανέλα της Τότεναμ, στην οποία κατάφερε να πετύχει 41 γκολ (30 στην Premier League, 7 στο Champions League και 4 στο FA Cup).

Άκρως ενδεικτικό της εντυπωσιακής σεζόν του Κέιν είναι, επίσης, το ότι με τα 17 γκολ που έχει πετύχει τη φετινή σεζόν σε μόλις 11 ματς για τη Bundesliga ως τώρα, έχει ήδη ξεπεράσει τους πρώτους σκόρερ του Γερμανικού Πρωταθλήματος πέρσι (Φούλκρουκ και Νκουκού), που είχαν από 16.


Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι αν ο Άγγλος φορ συνεχίσει με την ίδια φόρα, τα 41 γκολ του 17/18 δε θα είναι για πολύ ακόμα το απόλυτο ρεκόρ του...

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0