Football Talk

Γουλβς – Τότεναμ 2-1: Απίθανη ανατροπή στις καθυστερήσεις και τεράστια νίκη για τους «λύκους»! (video)

Γουλβς – Τότεναμ 2-1: Απίθανη ανατροπή στις καθυστερήσεις και τεράστια νίκη για τους «λύκους»! (video)

Σε μία απίθανη ανατροπή προέβη η Γουλβς απέναντι στην Τότεναμ, στη 12η αγωνιστική της Premier League, με τους «λύκους» να επικρατούν με 2-1. Βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 1-0 μέχρι και το 90’, ο Λεμινά χάρισε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Γκολ στα 135 δευτερόλεπτα του ματς η Τότεναμ, δυο γκολ και ανατροπή στις καθυστερήσεις η Γουλβς! Η Premier League γι' ακόμα μια φορά έδειξε γιατί είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, με τους «λύκους» να παίρνουν όλους τους βαθμούς σκοράροντας στο 90' και το 90' + 7' για το τελικό 2-1!

Το γκολ στα 135 δευτερόλεπτα γλίτωσε την Τότεναμ από πολύ σοβαρότερους μπελάδες στην έδρα της Γουλβς. Η ομάδα του Ποστέκογλου ευτύχησε στην πρώτη της επίθεση και με την μπάλα να πηγαίνει δεξιά, να βρει τον τρόπο να σκοράρει. Ο Κουλουσέφσκι με τακουνιά άνοιξε στον Πέδρο Πόρο – που συνεχώς δείχνει πόσο ποιοτικός και σημαντικός είναι για την Τότεναμ – κι εκείνος έκανε το γύρισμα για τον Μπρένταν Τζόνσον που με προβολή έκανε το 1-0.

Τα «σπιρούνια» ήθελαν το αποτέλεσμα - αντίδραση μετά την ήττα από την Τσέλσι και τις αναποδιές. Οι «λύκοι» παρά την τροπή που πήραν τα πράγματα ευθύς εξ αρχής, φρόντισαν ώστε στη συνέχεια ο Σα να είναι περισσότερο θεατής του ματς.

Ο «αντίζηλός» του, Βικάριο, στην απέναντι εστία ήταν ξανά καθοριστικός. Η Τότεναμ έχει πετύχει... φλέβα χρυσού για τα γκολπόστ με την απόκτηση του Ιταλού πορτιέρε, ο οποίος, όποτε χρειάστηκε απομάκρυνε τους κινδύνους. Το καλό για τα «σπιρούνια» ήταν η συμπεριφορά τους στην άμυνα στις στατικές φάσεις που εξασφάλιζε η Γουλβς και αδυνατούσε να εκμεταλλευτεί για να βρει απάντηση στο γκολ του Τζόνσον. H ομάδα του Ποστέκογλου προσπάθησε να κρατήσει λίγο περισσότερο την μπάλα, να βρει χώρους που θα έμεναν ακάλυπτοι λόγω της επιθετικής διάθεσης των «λύκων», αλλά και συνάμα να φανεί προσεκτική στο γρήγορο τρανζίσιον της Γουλβς.

Τελικά το σύνολο του Ο'Νιλ όχι μόνο βρήκε το γκολ που άξιζε, αλλά πήρε όλο το ματς στις καθυστερήσεις! Στο 90' με τρομερό κοντρόλ και τελείωμα από τον Σαράμπια από αριστερά έγινε το 1-1 και στο 90' + 7' ο Λεμινά βρέθηκε σε θέση βολής από δεξιά και διαμόρφωσε το τελικό 2-1! 

Γουλβς (Γκάρι Ο΄Νιλ): Σα, Σεμέδο (66΄Ντόχερτι), Κίλμαν, Ντόουσον, Τότι, Νούρι (87΄Ντόιλ), Χουάνγκ, Λεμινά, Ζοάο Γκόμες (87΄Σαράμπια), Μπελεγκάρδε (73΄Κάλαϊτζιτς), Κούνια

Τότεναμ (Άγγελος Ποστέκογλου): Βικάριο, Πόρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Μπισούμα (76΄Λο Σέλσο), Χόιμπεργκ, Σαρ (63΄Μπεντανκούρ), Κουλουσέφσκι, Τζόνσον (75΄Μπράιαν Χιλ), Σον


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0