Football Talk

«Σήκωσε το!» - Ο Μέσι υψώνει την Χρυσή Μπάλα και το Μαϊάμι τον αποθεώνει

«Σήκωσε το!» - Ο Μέσι υψώνει την Χρυσή Μπάλα και το Μαϊάμι τον αποθεώνει

Η 8η Χρυσή Μπάλα του Μέσι βρέθηκε στο Μαϊάμι, με τον Αργεντίνο να την υψώνει μπροστά στο κατάμεστο «DRV PNK», πριν το φιλικό της ομάδας του με τη Νιου Γιορκ Σίτι, σε μια special εκδήλωση που οργάνωσε η Ίντερ Μαϊάμι προς τιμήν αυτού του επιτεύγματος.

Ο Μέσι επέστρεψε στην Αμερική και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, φέρνοντας μαζί του την 8η Χρυσή Μπάλα, την οποία έδειξε περήφανα μπροστά στους φιλάθλους που τον τίμησαν με την παρουσία τους στο φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με τη Νιου Γιορκ Σίτι.

Στην εκδήλωση που του ετοίμασε ο σύλλογος, αποθεώθηκε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του δείχνουν.

«Σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Για μένα είναι πολύ όμορφο να το μοιράζομαι μαζί σας. Νιώθω σαν να είμαι εδώ πολύ καιρό, παρότι το διάστημα είναι μικρό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Μαϊάμι, της πόλης γενικά για την υποδοχή σε εμένα και την οικογένειά μου. Μου έδωσαν πολλή αγάπη, με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Είναι μια πόλη με πολλούς Λατίνους και με κάνει να νιώθω άνετα.

Είμαστε μαζί λίγο διάστημα και καταφέραμε κάτι σημαντικό, τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου. Είναι κάτι σημαντικό για αυτό που έρχεται την επόμενη χρονιά. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη.

Θα συνεχίσουμε να το απολαμβάνουμε και να κερδίζουμε τίτλους. Ελπίζω να μας ακολουθήσετε. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας. Είναι σπουδαίο να σας έχω κοντά», δήλωσε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0