Football Talk

Μαρτίνεθ: «Ο Ολυμπιακός θέλει να κοιτάει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο»

Μαρτίνεθ: «Ο Ολυμπιακός θέλει να κοιτάει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στάθηκε περισσότερο στη φιλοσοφία που είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γουέστ Χαμ (09/11, 1-0), κατά τις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ευχαριστημένος ήταν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, παρά την ήττα του Ολυμπιακού στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ με 1-0 (09/11).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός:

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ ισορροπημένο. Θέλαμε και οι δύο ομάδες να σκοράρουν, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Η Γουέστ Χαμ κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη στις λεπτομέρειες. Εμείς ήμασταν άτυχοι με το δοκάρι να μας στερεί την ισοφάριση. Είμαι υπερήφανοι με την εμφάνιση μας, αλλά απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κοιτάει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη αντίπαλο. Κάναμε μία πολύ καλή και θαρραλέα εμφάνιση. Θέλαμε να κερδίσουμε και γι' αυτό απογοητευόμαστε για το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτή τη στιγμή πρέπει να δούμε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και ύστερα να δούμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Όλα μπορεί να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως θα ανταμειφθούμε στην πορεία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0