Football Talk

Conference League: Σκόραρε αλλά δεν χαμογέλασε ο Παυλίδης - Μεγάλες νίκες για Βίλα και Λουντογκόρετς! (video)

Conference League: Σκόραρε αλλά δεν χαμογέλασε ο Παυλίδης - Μεγάλες νίκες για Βίλα και Λουντογκόρετς! (video)

Στο μοναδικό βραδινό παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον, η Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη (που σκόραρε) δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Άστον Βίλα.

Η Αλκμάαρ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την επίσκεψή της στο Μπέρμιγχαμ. Αν και οι Ολλανδοί ευτύχησαν να προηγηθούν στο 52’, με όμορφο γκολ του Παυλίδη, εντούτοις οι «χωριάτες» βρήκαν τις απαντήσεις και γύρισαν το παιχνίδι «τούμπα».

Πρώτα, ο Βραζιλιάνος στόπερ της Βίλα, Ντιέγκο Κάρλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 61’, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα (81’) ήταν η σειρά του Όλι Ουότκινς να μιλήσει και να δώσει στην Άστον Βίλα το πολύτιμο τρίποντο το οποίο την φέρνει στην πρώτη θέση του ομίλου της, ισόβαθμη με την Λέγκια Βαρσοβίας (9 βαθμούς έκαστη). 




Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία, όπου με σκορ 2-0 επιβλήθηκε της Φενερμπαχτσέ και, εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Νόρντζελαντ με την Σπάρτακ Τρνάβα, επέστρεψε δυναμικά στην διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση. 



Συνολικά το αποψινό βράδυ, με τη νίκη των Ισραηλινών και τις μεγάλες νίκες των Τσέχων (Σλάβια Πράγας και Βικτόρια Πλζεν) εξελίχθηκε άσχημα (όχι μόνο για τον Βαγγέλη Παυλίδη και την ομάδα του), αλλά και για την Ελλάδα και τη βαθμολογική συγκομιδή της, η οποία υπενθυμίζεται πως προσπαθεί να πλασαριστεί όσο το δυνατόν υψηλότερα στην κατάταξη της UEFA, προκειμένου να επιστρέψει στα χέρια της το 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των βραδινών αναμετρήσεων της Πέμπτης (09/11) στο Europa Conference League:

Ολίμπια Λιουμπλιάνας – Κλάκσβικ 2-0 (84’ Σουαλέχε, 88’ Νούκιτς)

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Λιλ 1-1 (80’ Τσάβριτς – 52’ Γκόμες)

Μπρέινταμπλικ – Γάνδη 2-3 (16’, 18’ Σβάνθορσον – 6’, 54’ (πεν.), 69’ Όρμπαν)

Ζόρια Λούχανσκ – Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-3 (74’ Γκόρμπαχ – 7’ Λούκασεν, 26’, 43’ Πέρετζ)

Κλαμπ Μπριζ – Λουγκάνο 2-0 (62’ Τιάγκο πεν., 96’ Βάνακεν)

Άστον Βίλα – Αλκμάαρ 2-1 (61’ Κάρλος, 81’ Ουότκινς – 52’ Παυλίδης

Λουντογκόρετς – Φενερμπαχτσέ 2-0 (18’ Πιοτρόφσκι, 92’ Σέκο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0