Football Talk

Λουτσέσκου: «Κανείς δεν πίστευε ότι θα προκριθούμε, εμείς όμως τα καταφέραμε»

Λουτσέσκου: «Κανείς δεν πίστευε ότι θα προκριθούμε, εμείς όμως τα καταφέραμε»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στην Ευρώπη. Μπορεί να μην κέρδισε την Αμπερντίν, πήρε όμως την πρόκριση από τον 7ο όμιλο του Europa Conference League.

ΠΑΟΚ και Αμπερντίν ήρθαν ισόπαλες 2-2 στην Τούμπα, με τον «Δικέφαλο» να συνεχίζει ακόμη στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» δήλωσε ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας του, παρά την… πικρή γεύση που άφησε η ισοπαλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Προκριθήκαμε παιδιά! Είμαστε ακόμα στην πρώτη θέση, συνεχίζουμε χωρίς ήττα. Θυμάμαι τη στιγμή που ξεκινήσαμε στην Ευρώπη, κανείς δεν πίστευε ότι θα προκριθούμε, εμείς όμως τα καταφέραμε. Και τώρα θα παίζουμε έως την άνοιξη. Η ομάδα έπαιξε φανταστικά σήμερα. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ένας αντίπαλος που πιέζει, που ξέρει να αμύνεται.

Από μηδέν ή μία ευκαιρία κατάφεραν να σκοράρουν δύο γκολ. Αυτό είναι που με ενοχλεί περισσότερο. Το πρώτο από μία σέντρα που δεν είχαμε καλή τοποθέτηση και το δεύτερο από μια φανταστική εκτέλεση φάουλ. Αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη όμως. Αυτό μας αφήνει μια πικρία».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0