Football Talk

Βαθμός πρόκρισης κόντρα στην Αμπερντίν για τον ΠΑΟΚ και τώρα στόχος η… πρωτιά (video)

Βαθμός πρόκρισης κόντρα στην Αμπερντίν για τον ΠΑΟΚ και τώρα στόχος η… πρωτιά (video)

Σε ένα παιχνίδι που δεν ξεκίνησε ιδανικά, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να το φέρει και πάλι στα… μέτρα του. Όμως η απροσεξία του δεν επέτρεψε στην Τούμπα να πανηγυρίσει μία νίκη (2-2, 09/11) και η Αμπερντίν φεύγει με τον βαθμό από την Θεσσαλονίκη.  

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση από την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League, δυσκόλεψε όμως το έργο του για την πρώτη θέση του 7ου ομίλου (2-2, 09/11).

Η Αμπερντίν κυνήγησε μέχρι τέλους το παιχνίδι και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας ή μάλλον καλύτερα «έκοψε» δύο βαθμούς από τους Θεσσαλονικείς.

Μόλις στο 14ο λεπτό ο Ντακ βρέθηκε στην «ασπρόμαυρη» περιοχή και με μία όμορφη κίνηση απελευθερώθηκε, «εκτελώντας» ανενόχλητος τον Κοτάρσκι για το 1-0.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον ΠΑΟΚ. Με μία υπέροχη συνεργασία των Ντεσπότοφ και Τάισον στο 23’. Ο δεύτερος βρέθηκε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Λίγα λεπτά πριν οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, οι Μπάμπα-Σβαμπ συνεργάστηκαν άψογα με τον πρώτο να πασάρει στον Τόμας. Ο Ισπανός όμως από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στο 67ο λεπτό ο «Δικέφαλος» φάνηκε να μπαίνει σε… πορεία νίκης. Ο Σαμάτα σήκωσε την Τούμπα στο… πόδι όταν μετά την σέντρα του Ντεσπότοφ και την παρέμβαση του Εκόνγκ, σκόραρε με κοντινή κεφαλιά το 2-1.

Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ, καθώς μόλις τρία λεπτά μετά η Αμπερντίν βρήκε απάντηση. Ο ΜακΓκράθ με «φαρμακερή» απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Κοτάρσκι ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν βρήκαν κάποια άλλη αξιόλογη ευκαιρία για να βρουν το νικητήριο γκολ στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Τσιγκάρας (65' Οζντόεφ), Σβαμπ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ντεσπότοφ, Μπράντον (65' Σαμάτα)

Αμπερντίν (Μ. Ρόμπσον): Ρος, Ντέβλιν, Μακένζι, Γκάρτενμαν, Ρούμπεζιτς, Γιένσεν, ΜακΓκράθ, Μπάρον, Σίνι (61' Πολβάρα), Ντάνκαν, Ντακ (85' Σοκλέρ)

 

www.bnsports.g

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0