Football Talk

Απελευθερώθηκε ο πατέρας του Λουίς Ντίας!

Απελευθερώθηκε ο πατέρας του Λουίς Ντίας!

Αίσιο τέλος είχε το «θρίλερ» της απαγωγής του πατέρα του Λουίς Ντίας. Το πρωί της Πέμπτης (09/11), οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερο τον Μάνουελ Ντίας.

Έπειτα από δώδεκα ημέρες κράτησης, ο πατέρας του Λουίς Ντίας, Μάνουελ, απελευθερώθηκε και λίγο αργότερα εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές της Κολομβίας.

Με αυτό τον τρόπο γράφεται ο θετικός επίλογος σε μία υπόθεση που επισκίασε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και σύσσωμο τον οργανισμό της Λίβερπουλ. Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες μέρες και οι δυο γονείς του Λουίς Ντίας είχαν απαχθεί με την μητέρα του επιθετικού της Λίβερπουλ να απελευθερώνεται (χρονικά) πρώτη.

Σε ένα ανεπανάληπτο στιγμιότυπο από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο την νεοφώτιστη Λούτον, όπου και σκόραρε, ο Κολομβιανός πανηγύρισε το γκολ στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στον κρατούμενο πατέρα του. Η αγγλική ομοσπονδία μάλιστα, αποφάσισε να μην τον τιμωρήσει για την ενέργεια αυτή, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως ο αθλητισμός έχει την ικανότητα να περάσει ένα ξεχωριστό μήνυμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0