Football Talk

Με Πέρεθ-Τσέριν-Βιλένα στη μεσαία γραμμή ο Παναθηναϊκός με τη Ρεν

Με Πέρεθ-Τσέριν-Βιλένα στη μεσαία γραμμή ο Παναθηναϊκός με τη Ρεν

Με Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν και Βιλένα θα αγωνιστεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Παναθηναϊκός στη Γαλλία, με τον Μπερνάρντ να παίρνει θέση εξτρέμ από τα αριστερά.

Έτοιμος για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Ρεν στη Γαλλία. Οι δύο προπονητές έχουν κάνει τις επιλογές τους σχετικά με το αρχικό σχήμα που θα έχουν οι ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο. Για τους «πράσινους» έκπληξη είναι η μεσαία γραμμή με τον Αράο να βρίσκεται στον πάγκο και την τριάδα απαρτίζουν οι Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν και Βιλένα. Στα δεξιά της επίθεσης θα βρεθεί ο Μπερνάρντ και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Σένκεφελντ, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν, Βιλένα, Μπερνάρντ, Παλάσιος, Ιωαννίδης.
Στον πάγκο θα είναι οι: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Αράο, Σπόραρ, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Σιδεράς, Προδρομίτης και Μπιλάλ.

Ρεν (Μπρούνο Ζενεσιό): Γκαγιόν, Τεάτ, Μπελοσιάν, Βουά, Ντουέ, Μπουριζό, Μάτιτς, Λε Φι, Τεριέ, Ρίντερ, Καλιμουέντο.
Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Λεμπέρ, Μπατολά, Τρουφέ, Σανταμαριά. Γκουιρί, Μπλα, Ομαρί, Ασινιόν, Σαλάχ, Ντουέ, Ζαουάμπ και Ναζιντά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0