Football Talk

Ο Μαρτίνες έστειλε Ίντερ και... Σοσιεδάδ στους «16», από την άσπρη βούλα! (video)

Ο Μαρτίνες έστειλε Ίντερ και... Σοσιεδάδ στους «16», από την άσπρη βούλα! (video)
Δυσκολεύτηκε, αλλά βρήκε τον τρόπο, από το σημείο του πέναλτι! Η Ίντερ έφυγε με το 1-0 (08/11) από την έδρα της Σάλτσμπουργκ, παίρνοντας το εισιτήριο για τους «16» του Champions League, και σφράγισε, παράλληλα, κι αυτό της Ρεάλ Σοσιεδάδ!

Έγινε η δουλειά για την Ίντερ, που πέρασε από την Αυστρία με διπλό πρόκρισης. Αν και δυσκολεύτηκε, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι βρήκε το γκολ που έψαχνε με εκτέλεση πέναλτι του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 85', και «τσέκαρε» το εισιτήριό της για τους «16».

Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι δεν είχε αρκετές φάσεις. Η Ίντερ είχε, όπως αναμένοταν, την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν έβρισκε διαδρόμους προς την εστία του Σλάγκερ.

Με την είσοδο του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 69', οι «Νερατζούρι» ζωντάνεψαν επιθετικά. Σε μια από τις επισκέψεις τους στην αντίπαλη περιοχή, κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μπίντστρουπ. Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα (85΄), και η Ίντερ πήρε την πολυπόθητη νίκη, ώστε να ξεμπερδέψει από την 4η αγωνιστική των ομίλων με την πρόκριση.




Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σάλτσμπουργκ (Γκέρχαρντ Στρούμπερ) : Σλάγκερ, Ντέντιτς, Μπαιντού, Πάβλοβιτς, Ούλμερ (46’ Γκουρνά-Ντουάτ), Μπίντστρουπ, Καπάλντο, Σούσιτς, Γκλούκ (88’ Αμάνκουα), Σίμιτς (79’ Ράτκοβ), Κονατέ (87’ Ντορτζελές)

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι) : Ζόμερ, Μπίσεκ (46’ Ντε Φράι), Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Φρατέζι, Τσαλχάνογλου (61’ Ασλάνι), Μικιταριάν (69’ Μπαρέλα), Αουγκούστο (87’ Ντιμάρκο), Τιράμ, Σάντσεζ (69’ Λαουτάρο)


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0