Football Talk

«Απόλυτη» Ρεάλ Μαδρίτης, 3-0 την Μπράγκα και στην επόμενη φάση με... περίπατο! (video)

«Απόλυτη» Ρεάλ Μαδρίτης, 3-0 την Μπράγκα και στην επόμενη φάση με... περίπατο! (video)
Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε «πάρτι» πρόκρισης απέναντι στην Μπράγκα! Αφού ο Ντζαλό έχασε πέναλτι στο 6' και δεν έμεινε πίσω στο σκορ, επικράτησε με 3-0 (08/11), έκανε το 4/4 και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Champions League!

«Καθάρισε» με την υπόθεση πρόκριση –και πιθανότατα με την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου- η Ρεάλ Μαδρίτης, πετυχαίνοντας μια άνετη νίκη με 3-0 επί της Μπράγκα.  Ο Μπραχίμ Ντίας άνοιξε το δρόμο της νίκης στο πρώτο ημίχρονο (30’) και οι δύο βραζιλιάνοι, Βινίσιους (58’) και Ροντρίγκο (61’) με δύο όμορφα τέρματα, καθάρισαν το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τη «Βασίλισσα» και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν, μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Βάσκεθ τράβηξε από τη φανέλα τον Μπόρχα, με τον διαιτητή να υποδεικνύει την παράβαση. Ο Τζαλό ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Λούνιν έκανε μεγάλη επέμβαση χαμηλά στη δεξιά γωνία του.

Ο Μπραχίμ Ντίας είδε το πρώτο γκολ του να ακυρώνεται στο 13’ για φάουλ του Βινίσιους στον Νιακατέ, αλλά τελικά κατάφερε να βρει δίχτυα με τη συμπλήρωση του μισαώρου. Ο Ροντρίγκο μπήκε στην περιοχή και γύρισε τη μπάλα την κατάλληλη στιγμή, ώστε ο Ντίας να τη βρει στο βηματισμό του και να τη στείλει στον ουρανό της εστίας.

Η Ρεάλ απλοποίησε τα πράγματα στην επανάληψη και «κλείδωσε» το ματς, αρχικά με τον Βινίσιους, σε μια εξαιρετική επίθεση στο 58ο λεπτό. Ο Βαλβέρδε έπαιξε με τον Βάσκεθ, που έκανε το overlap, και ο τελευταίος γύρισε στον Βινίσιους, που δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στη γωνία από το σημείο του πέναλτι.

Το τρίτο γκολ της «Βασίλισσας» ήταν αποκλειστικά βραζιλιάνικη υπόθεση. Οι δύο επιθετικοί της Ρεάλ συνεργάστηκαν για την εκδήλωση μιας υποδειγματικής αντεπίθεσης, την οποία τελείωσε ο Ροντρίγκο με υπέροχο σκάψιμο (61’).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι) : Λούνιν, Βάσκεθ (74’ Καρβαχάλ), Ρούντιγκερ, Νάτσο, Μεντί (84’ Φραν Γκαρθία), Καμαβινγκά, Κρόος, Βαλβέρδε (77’ Παζ), Ντίας (74’ Μόντριτς), Βινίσιους, Ροντρίγκο (77’ Χοσέλου)

Μπράγκα (Αρτούρ Ζόρζε) : Ματέους, Γκόμεθ (63’ Μέντες), Φόντε, Νιακατέ, Μπόρχα, Μουτίνιο, Καρβάλιο, Σάλαζαρ (63’ Μουσράτι), Ρικάρντο Όρτα (63’ Ρουϊθ), Μπρούμα (77’ Αντρέ Όρτα), Τζαλό (77’ Μπανζά)


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0