Football Talk

Άλλο ένα «σόου» του Γιακουμάκη έλαβε χώρα στο MLS! (video)

Άλλο ένα «σόου» του Γιακουμάκη έλαβε χώρα στο MLS! (video)

Ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης του MLS, Γιώργος Γιακουμάκης, έχει ακόμη πολλά να πει και το απέδειξε πραγματοποιώντας άλλη μία μεγάλη εμφάνιση στα playoffs οδηγώντας την Ατλάντα Γιουνάιτεντ στον θρίαμβο με 4-2 επί των Κολόμπους Κρου.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι ασταμάτητος και λίγες μέρες αφού κέρδισε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη του MLS είπε να βγει και πάλι μπροστά για την Ατλάντα Γιουνάιτεντ οδηγώντας τη σε μία μεγάλη νίκη (4-2) για τα play offs απέναντι στους Κολόμπους Κρου ισοφαρίζοντας την σειρά σε 1-1.

O διεθνής επιθετικός άνοιξε το σκορ (1-0) σημειώνοντας το 18ο γκολ του για το πρωτάθλημα. Οι αντίπαλοι μπορεί να ισοφάρισαν αμέσως, όμως ο Γιακουμάκης ήταν αυτός που δημιούργησε το 2ο τέρμα της ομάδας του δίνοντας ασίστ στον Ξάντε Σίλβα για το 2-1 στο φινάλε του ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα ο Γιακουμάκης ήταν και πάλι αυτός που μοίρασε την ασίστ για το γκολ στο 3-1 από τον Έντουιν Μουσκέρα. Ο Τιάγκο Άλμαντα έγραψε το 4-1 με την Κολόμπους να μειώνει για το τελικό 4-2.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0