Football Talk

Ασταμάτητος Χάαλαντ για το απόλυτο της Μάντσεστερ Σίτι, δεν χάνει την δεύτερη θέση η φοβερή Λειψία (video)

Ασταμάτητος Χάαλαντ για το απόλυτο της Μάντσεστερ Σίτι, δεν χάνει την δεύτερη θέση η φοβερή Λειψία (video)

Τα φαβορί έκαναν την… δουλειά τους στον 7ο όμιλο του Champions League. Η Μάντσεστερ Σίτι με «οδηγό» τον Χάαλαντ δεν βρήκε αντίσταση απέναντι στην Γιανγκ Μπόις (3-0, 07/11), ενώ η Λειψία πέρασε με σχετική ευκολία από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα (2-1, 07/11).

Μία Μάντσεστερ Σίτι χωρίς… φρένα και μία κυνική Λειψία οδηγούν την «κούρσα» του 7ου ομίλου του Champions League.

Για την 4η αγωνιστική ο Χάαλαντ ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής για τους «πολίτες», με δύο δικά του γκολ στην άνετη νίκη απέναντι στην Γιανγκ Μπόις (3-0, 07/11). Η Λειψία με τον φοβερό Σίμονς «έσπασε» την έδρα του Ερυθρού Αστέρα αν και στο τέλος… αγχώθηκε από τους Σέρβους (2-1, 07/11).

Στο 23ο λεπτό ο Νορβηγός υπερπαίκτης «εκτέλεσε» τον αντίπαλο κίπερ από τα 11 βήματα για το 1-0.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Φόντεν με μία ατομική ενέργεια ζάλισε τους αμυντικούς και με ένα έξοχο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα των «πολιτών».

Με ένα σουτ «δυναμίτη» ο Χάαλαντ έκανε το 3-0, εκμεταλλευόμενος ιδανικά την πάσα του Λούις.

Στο 53ο λεπτό το «έργο» το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα, έγινε ακόμη πιο εύκολο όταν ο Λάουπερ, αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

FINAL | ¡Clasificados a la siguiente fase de la Champions League! ? ? 3-0 ? #UCL pic.twitter.com/jRNpbKMpvf — Manchester City (@ManCityES) November 7, 2023

Γρήγορο προβάδισμα για τους «ταύρους» από τον θαυματουργό νεαρό, Τσάβι Σίμονς. Ο Ολλανδός στο 8ο  λεπτό με ένα τρομερό σουτ έκανε το 1-0.

 Ο Φόρσμπεργκ σπατάλησε μία τρομερή ευκαιρία στο 45+2’, όταν δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, από άκρως ευνοϊκή θέση.

Σε μία «ονειρική» αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Οπένατα βρέθηκε απέναντι στον κίπερ των Σέρβων και «εκτέλεσε» για το 2-0 στο 77’.

Ο Ερυθρός Αστέρας μπήκε και πάλι στο «κόλπο», όταν ο Χένρικς άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπλάσουιτς στο 81’, μειώνοντας σε 2-1.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0