Football Talk

Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν 2-1: «Ροσονέρι» απ’ τα παλιά, βάζουν… φωτιά στον όμιλο! (video)

Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν 2-1: «Ροσονέρι» απ’ τα παλιά, βάζουν… φωτιά στον όμιλο! (video)

Τεράστια νίκη για τη Μίλαν στην Ιταλία κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν (07/11, 2-1) και μάλιστα με ανατροπή! Οι «ροσονέρι» ήταν ανώτεροι, πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» στο φετινό Champions League και με δύο αγωνιστικές να απομένουν, βάζουν… φωτιά στον 6ο όμιλο!

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Η Μίλαν ήταν αποφασισμένη να κερδίσει στην 4η αγωνιστική του Champions League και το έκανε! Υποδέχθηκε την Παρί Σεν Ζερμέν στο Σαν Σίρο, την είδε να προηγείται μόλις στο 9ο λεπτό, αλλά έφερε τα πάντα… τούμπα και πήρε τη νίκη με 2-1 (07/11)! Αυτά ήταν μάλιστα τα πρώτα της τέρματα στη φετινή διοργάνωση!

Έτσι, ο 6ος όμιλος «ζεσταίνεται» για τα καλά, αφού μετά και τη νίκη της Ντόρτμουντ κόντρα στη Νιούκαστλ (2-0) λίγο νωρίτερα, όλες οι ομάδες είναι στο «κόλπο» της πρόκρισης. Οι Βεστφαλοί ηγούνται του ομίλου με 7 πόντους, ακολουθεί η Παρί με 6 και η Μίλαν με 5, ενώ στην τελευταία θέση είναι οι Άγγλοι με 4.

Οι Παριζιάνοι ευτύχησαν να βρεθούν μπροστά στο σκορ μόλις στο 9’. Κέρδισαν κόρνερ από δεξιά, ο Μαρκίνιος πήρε την πρώτη κεφαλιά, ώστε να ακολουθήσει ο Σκρίνιαρ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον ίδιο τρόπο για το 1-0!

Η απάντηση των γηπεδούχων, όμως, δεν άργησε να έρθει. Στο 12’ ο Λεάο έφυγε στην αντεπίθεση, μοίρασε στον Ζιρού που σούταρε και είδε τον Ντοναρούμα να αποκρούει, με τον Πορτογάλο ωστόσο να ακολουθεί και με γυριστό σουτ να ισοφαρίζει σε 1-1 για τη Μίλαν!

Εμπαπέ και Ντεμπελέ προσπάθησαν να απειλήσουν τον Μενιάν με σουτ, με τον δεύτερο μάλιστα να σημαδεύει μάλιστα το οριζόντιο δοκάρι έπειτα από μία μακρινή προσπάθεια! Παρ' όλα αυτά, δεν τα κατάφεραν με το ισόπαλο αποτέλεσμα να παραμένει μέχρι και την ανάπαυλα.

Οι «ροσονέρι» στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου έφτασαν στην ολική ανατροπή. Στο 50’ ο Ερνάντες έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Ζιρού έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Ιταλό γκολκίπερ για να γράψει το 2-1!

Από εκεί και πέρα, η Μίλαν ήλεγξε τον ρυθμό, χωρίς να δεχθεί φάσεις. Μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, που «άγγιξαν» την ισοφάριση, ήταν ένα δοκάρι του Λι Κανγκ-Ιν στο 88’, με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ.

Έτσι, το 2-1 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίλαν (Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Τιαό, Τομόρι, Ερνάντεζ, Λόφτους-Τσικ, Μουσάχ, Ρέιτερς, Πούλισικ, Ζιρού, Λεάο.

Παρί Σεν Ζερμέν (Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ, Ερνάντεζ, Ζαΐρ-Εμερί, Ουγκάρτε, Βιτίνια, Ντεμπελέ, Κόλο Μουανί, Εμπαπέ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0