Football Talk

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ 2-0: Με γερμανική... πειθαρχία κέρδισαν έδαφος οι «κιτρινόμαυροι»

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ 2-0: Με γερμανική... πειθαρχία κέρδισαν έδαφος οι «κιτρινόμαυροι»

Η Ντόρτμουντ, αν και ζορίστηκε κόντρα στην Νιούκαστλ την Τρίτη (07/11), πήρε το τρίποντο (2-0) και απειλεί τους Παριζιάνους, περνώντας προσωρινά στην πρώτη θέση, ενώ αναμένει τα αποτελέσματα του Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Ντόρτμουντ φιλοξένησε στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» τις... καρακάξες την Τρίτη (07/11) με τις δύο ομάδες να μάχονται για την πρώτη, ή ακόμη και τη δεύτερη θέση, κάτι που θα κριθεί από το αποτέλεσμα του Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν εντός λίγων ωρών.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν άργησαν να πάρουν προβάδισμα, με τον Φύλκρουγκ να τελειώνει την φάση στο 26’ μετά την εκπληκτική πάσα του Σάμπιτσερ. Ο Ανταγιέμι όσο και αν προσπάθησε να βρει δίχτυα δεν τα κατάφερε, αλλά έβγαλε την ασίστ για το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 79’ με εκτελεστή τον Μπραντ.

Η Νιούκαστλ μπήκε πιο αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο, γεγονός που φάνηκε από την 61% κατοχή μπάλας, ο Ζοέλιντον έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όμως τελικά η ομάδα του Τέρζιτς πήρε το ματς 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντόρτμουντ (Ε. Τέρζιτς): Κόμπελ, Σούλε, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Ρίερσον, Σάμπιτσερ, Οζκάν, Ανταγιέμι (80’ Ανταγιέμι), Νμέτσα, Μπραντ, Φύλκρουγκ (86’ Μουκοκό)

Νιούκαστλ (Ε. Χάου): Πόουπ, Τρίπιερ, Λασέλς, Σαρ, Χολ (46’ Αλμιρόν), Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Γουίλοκ (80’ Μάιλι), Λιβραμέντο, Γουίλσον (46’ Γκόρντον), Ζοέλιντον

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0