Football Talk

Η Νιούκαστλ γέμισε με… Άγγλους και ο Χάου κάνει περήφανο τον Σερ Άλεξ

Η Νιούκαστλ γέμισε με… Άγγλους και ο Χάου κάνει περήφανο τον Σερ Άλεξ

Η Νιούκαστλ του Έντι Χάου δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο ταλέντο που προέρχεται από την Αγγλία και στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουν, παρέταξε μία 11αδα που είχαμε να δούμε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 1997.

Από την στιγμή που η Νιούκαστλ εξαγοράστηκε από τους Άραβες, γίνεται τεράστια συζήτηση για τα λεφτά που θα δαπανήσει και την «υπερομάδα» που πρόκειται να φτιάξει.  

Η αλήθεια είναι πως η πορεία που χαράζουν τους τελευταίους μήνες οι «καρακάξες», είναι πέρα για πέρα ικανοποιητική, με μία μεγάλη διαφορά. Ο Έντι Χάου, δίνει τεράστια σημασία στο αγγλικό ταλέντο κάτι που δείχνει έμπρακτα, με την ομάδα που έχει δημιουργήσει.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ | Ειδήσεις, νέα, ενημέρωση, Βαθμολογίες, αποτελέσματα

Η Νιούκαστλ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ταξίδεψε στην Βεστφαλία για να αντιμετωπίσει τη Ντόρτμουντ.

Ο Χάουι έγραψε ιστορία πριν καν η ομάδα του πατήσει το χορτάρι του Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Η Νιούκαστλ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με οκτώ Άγγλους. Όσο τρελό και να ακούγεται είναι πραγματικότητα. Κάτι εξαιρετικά σπάνιο, καθώς δεν είχε συμβεί εδώ και 26 ολόκληρα χρόνια, στα γήπεδα του Champions League.

Γουίλσον, Λιβραμέντο, Γουίλοκ, Λόνγκσταφ, Χαλ, Λασέλς, Τρίπιερ και Πόουπ.

Πριν 2,5 δεκαετίες και… κάτι, είχε ξανά γίνει από τον μεγάλο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τους «κόκκινους διαβόλους».

Το αντίο του Αλεξ Φέργκιουσον - ΤΟ ΒΗΜΑ

Όπως τώρα, έτσι και τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κατέβηκε με οκτώ Άγγλους. Άλλωστε ο Φέργκιουσον φημιζόταν για τους παίκτες που προωθούσε από τις ακαδημίες της ομάδες, με τους περισσότερους εξ αυτών να προέρχονται, όπως και είναι φυσιολογικό, από την Αγγλία.

Απέναντι στην Κόσιτσε, για την 5η αγωνιστική των ομίλων, η Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε στο Ολντ Τράφορντ με τους:

Σέριγχαμ, Κόουλ, Σκόουλς, Μπατ, Μπέκαμ, Φ. Νέβιλ, Πάλιστερ, Γ. Νέβιλ.

Στιγμιότυπο_οθόνης_2023-11-07_210544.png

Έπρεπε να φτάσουμε στο 2023 για να δούμε ξανά ομάδα με τόσους Άγγλους στην βασική 11αδα. Αν και στο σήμερα (07/11), αυτό που κατάφερε ο Χάου, μοιάζει αρκετά πιο εντυπωσιακό, καθώς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, τέτοιες ομάδες με εμπιστοσύνη στα… ντόπια προϊόντα είναι δύσκολο, έως και αδύνατο να συναντήσει κανείς.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0