Football Talk

ΣΟΚ! Συμμορία στην Βραζιλία προσπάθησε να απαγάγει την κόρη του Νεϊμάρ

ΣΟΚ! Συμμορία στην Βραζιλία προσπάθησε να απαγάγει την κόρη του Νεϊμάρ

Συγκλονιστικά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για αποτυχημένη απόπειρα απαγωγής της νεογέννητης κόρης του Νεϊμάρ στο σπίτι της συντρόφου του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, στην Βραζιλία.

Πανικός έχει προκληθεί από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (08/11) στην Βραζιλία, όταν γνωστοποιήθηκε πως μια συμμορία εισέβαλε στην οικία Μπιανκάρντι στο Σάο Πάολο με σκοπό την απαγωγή της ενός μηνός κόρης του Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα R7, η οποία πήρε τις πληροφορίες της από την Marca, οι εγκληματίες «μπούκαραν» στο σπίτι ψάχνοντας για την Μπρούνα και το παιδί, χωρίς να βρίσκονται, όμως, εκεί. Οι δύο από τους τρεις άντρες ήταν οπλισμένοι και έπεσαν πάνω στους γονείς της συντρόφου του Νεϊμάρ, τους οποίους έδεσαν, αλλά σύμφωνα με αναφορές δεν τραυμάτισαν.

Η Χωροφυλακή της Βραζιλίας έβγαλε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνουν την άφιξη των δραστών, ένας εκ των οποίων φαίνεται να κατοικεί στο ίδιο σύμπλεγμα σπιτιών με τους γονείς της Μπρούνα και βρίσκεται ήδη υπό κράτηση. Οι άλλοι δύο απέδρασαν με αρκετά αντικείμενα πολύτιμης αξίας, όπως τσάντες, ρολόγια και κοσμήματα.

Σύμφωνα με την Globo, έχει αναγνωριστεί ακόμη ένας, χωρίς να πιαστεί από την αστυνομία, ενώ ο τρίτος παραμένει άγνωστος. Ο Νεϊμάρ, ο οποίος επίσης δεν βρισκόταν σπίτι, ακόμη δεν έχει παραχωρήσει κανένα σχόλιο αναφορικά με το γεγονός και η έρευνα συνεχίζεται.

333_4.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0