Football Talk

«Είμαστε Ολυμπιακός, πρέπει να κάνουμε το χρέος μας»: Όλα όσα ειπώθηκαν από Μαρτίνεθ και παίκτες!

«Είμαστε Ολυμπιακός, πρέπει να κάνουμε το χρέος μας»: Όλα όσα ειπώθηκαν από Μαρτίνεθ και παίκτες!
Παίκτες και Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησαν για τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, δίνοντας το σύνθημα για... αντεπίθεση!
Η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», έφερε στο «φως» όλα όσα ειπώθηκαν στην προπόνηση της Δευτέρας (07/11), αμέσως μετά τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ.

Παίκτες και προπονητής μίλησαν, με τις δύο πλευρές να αναλαμβάνουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τόνισε: «Ήταν μια κακή νύχτα για όλους μας. Μια βαριά ήττα, που πρέπει να μας γίνει μάθημα. Αλλά και να την αφήσουμε πίσω μας γρήγορα. Δεν ήταν όλα άσχημα. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και να προηγηθούμε, αλλά μετά χάσαμε το μυαλό μας. Τα κάναμε όλα λάθος. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ένα παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά. Ήταν ένα σκληρό μάθημα, αλλά πρέπει να μάθουμε από αυτό.

Έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα και είστε όλοι εξαιρετικοί παίκτες. Αυτές οι κακές στιγμές συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Αλλά δεν πρέπει να σε καταστρέψουν. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση. Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να αποδεικνύουμε διαρκώς τι ομάδα είμαστε. Από το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ πρέπει να δείξουμε ότι αφήσαμε πίσω μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο προχωρά. Έχουμε σημαντικούς στόχους και ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής στη χρονιά. Και πρέπει να κάνουμε το χρέος μας».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, είπε:

«Ο καθένας μας καταλαβαίνει ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι σκληρό. Δεν είμαστε ομάδα για να χάνει με αυτόν τον τρόπο. Αλλά δεν έχει νόημα να σκύβουμε το κεφάλι. Πληγωθήκαμε και εκνευριστήκαμε και πρέπει να αντιδράσουμε. Πάμε να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια όλοι μας, ως ομάδα».

Τον λόγο πήρε ο Ροντινέι, ο οποίος με τη σειρά του επισήμανε: «Χθες ένιωσα ότι δεν είμαστε η ίδια ομάδα με τα τελευταία τρία παιχνίδια. Αισθάνομαι άσχημα, γιατί ούτε εγώ έπαιξα καλά ούτε όλοι μας σαν ομάδα. Αλά το πιο σημαντικό είναι να δεχτείς ότι δεν έπαιξες καλά, να καταλάβουμε πώς και γιατί χάσαμε και να πάμε παρακάτω. Δεν έχουμε τελειώσει. Ένα ματς χάσαμε. Δεν έπρεπε να γίνει, αλλά συνέβη. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσουμε το μυαλό μας και την πίστη μας στους εαυτούς μας. Είμαστε μεγάλη ομάδα, με καλούς παίκτες και είμαι σίγουρος πως θα αντιδράσουμε».

Παρέμβαση έκανε και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ένας εκ των αρχηγών του συλλόγου, με μεγάλη εμπειρία: «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στη ζωή και στο ποδόσφαιρο συνέχεια. Είναι καλό να στενοχωριόμαστε και να κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι. Αλλά έχουμε κι άλλα παιχνίδια μπροστά μας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε μάχες. Το ότι χάσαμε μία, δεν είναι καταστροφή. Θα παλέψουμε και θα κερδίσουμε τις επόμενες. Ξεχάστε ό,τι έγινε. Μην το αφήσετε να σας κάνει να σκέφτεστε αρνητικά. Είδατε πως μας στήριξε ο κόσμος στο τέλος. Οι οπαδοί μάς πιστεύουν, είναι δίπλα μας, οπότε κι εμείς θα πρέπει να κάνουμε αυτό για το οποίο είμαστε εδώ. Ηρεμήστε, κάντε την αυτοκριτική του ο καθένας ξεχωριστά και πάμε παρακάτω. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0