Football Talk

Τότεναμ – Τσέλσι 1-4: «Αντίο» σε κορυφή και αήττητο, με εννιά παίκτες σε ματς… ροντέο (video)

Τότεναμ – Τσέλσι 1-4: «Αντίο» σε κορυφή και αήττητο, με εννιά παίκτες σε ματς… ροντέο (video)

«Πανικός» στον αγώνα της Τότεναμ απέναντι στην Τσέλσι, με τους «μπλε» να παίρνουν ένα σπουδαίο διπλό (4-1, 06/11), σε μία αναμέτρηση που είχε πέντε γκολ που μέτρησαν, άλλα πέντε που δεν μέτρησαν και μαζί με όλα αυτά, δύο κόκκινες κάρτες. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Τζάκσον, που σημείωσε χατ τρικ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Το πιο τρελό παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής η Premier League, μας το… φύλαγε για το τέλος.

Τότεναμ και Τσέλσι διασταύρωσαν τα… ξίφη τους με τους «μπλε» να παίρνουν μία σπουδαία νίκη (4-1, 06/11), ρίχνοντας την ομάδα του Ποστέκογλου από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πρώτη ήττα για τα «σπιρούνια» φέτος, σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκαν να παίξουν για πάνω από 35 λεπτά με εννιά παίκτες.

Ο Κουλουσέφσκι έβαλε μπροστά στο σκορ την Τότεναμ στο 6ο λεπτό την αναμέτρησης, με υπέροχο σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 14ο λεπτό, ο Σον βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Στέρλινγκ σκόραρε στο 21’ αλλά και το δικό του γκολ δεν κατοχυρώθηκε, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης των «μπλε» υπήρξε χέρι.

Ο Καϊσέδο «εκτέλεσε» τον Βικάριο στο 28’, αλλά και αυτό το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 33ο λεπτό ο Ρομέρο υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και έδωσε μία «χρυσή» ευκαιρία στον Πάλμερ να κάνει το 1-1, ο οποίος και δεν αστόχησε.

Με εννέα παίκτες άφησε την ομάδα του ο Ουντότζι, όταν αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από ένα «άτσαλο» μαρκάρισμα στο 55ο λεπτό.

Η Τσέλσι κυνήγησε το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα και τελικά το βρήκε. Ο Τζάκσον στο 75ο λεπτό πήρε την μπάλα από τον Στέρλινγκ και γύρισε το παιχνίδι… τούμπα, κάνοντας το 2-1.

Ο Ντάιερ κατάφερε παρ’ όλα αυτά να ισοφαρίσει στο 79’, αλλά για άλλη μία φορά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο Άγγλος βρισκόταν σε αντικανονική θέση.

Ένα «τέλος» έβαλε στο παιχνίδι ο Τζάκσον, με δύο προσωπικά τέρματα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Πρώτα στο 90+4’ και στην συνέχεια στο 90+7’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 σημειώνοντας μάλιστα και χατ τρικ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ (Α. Ποστέκογλου): Βικάρο, Πόρο, Ρομέρο, Βαν Ντε Βεν (45+1' Χόιμπιεργκ), Ουντότζι, Μπισουμά, Σαρ, Κουλουσέφσκι, Μάντισον (45+1' Μάντισον), Τζόνσον (34' Ντάιερ), Σον

Τσέλσι (Μ. Ποτσετίνο): Σάντσες, Κόλγουιλ (46' Κουκουρέγια), Σίλβα, Ντισασί, Τζέιμς (66' Γκούστο), Φερνάντες, Καϊσέδο, Στέρλινγκ, Γκάλαχερ, Πάλμερ, Τζάκσον


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0