Football Talk

Συγκινητικός Λουίς Ντίας: «Τώρα δεν μιλάει ο παίκτης, τώρα μιλάει ο γιος του Μάνουελ!»

Συγκινητικός Λουίς Ντίας: «Τώρα δεν μιλάει ο παίκτης, τώρα μιλάει ο γιος του Μάνουελ!»

Ποιος άραγε μπορεί να καταλάβει τι βιώνει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Λουίς Ντίας; Κανείς. Διαβάστε την επίσημη τοποθέτησή του και θα καταλάβετε…

Απίστευτη τοποθέτηση του Λουίς Ντίας αργά το βράδυ (06/11), λίγες ώρες μετά την εκπληκτική στιγμή που βίωσε στην αναμέτρηση της Λούτον με τη Λίβερπουλ, για την 11η αγωνιστική της Premier League.

Ο Κολομβιανός πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, με την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ και ισοφάρισε, στέλνοντας το δικό του μήνυμα, με αφορμή την απαγωγή του πατέρα του.

Ζήτησε από τους απαγωγείς να τον απελευθερώσουν και εν συνεχεία ανάρτησε στα social media το εξής…

«Τώρα δεν μιλάει ο ποδοσφαιριστής. Τώρα μιλά ο Λούτσο Ντίας, ο γιος του Λουίς Μάνουελ Ντίας. Ο πατέρα μου είναι ένας άνθρωπος που εργάζεται σκληρά, είναι στήριγμα για εμάς. Και τώρα τον έχουν απαγάγει. Ζητώ να αφήσουν ελεύθερο τον πατέρα μου, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Επίσης ζητώ όλοι να προσπαθήσουν για να απελευθερωθεί από τις Αρχές.

Κάθε δευτερόλεπτο, κάθε λεπτό, ανησυχούμε περισσότερο. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε πόσο άσχημα αισθανόμαστε και έτσι θα συνεχίσουμε να είμαστε, αν δεν γυρίσει στο σπίτι. Σας παρακαλώ αφήστε τον ελεύθερο. Ευχαριστώ παράλληλα όλους τους Κολομβιανούς για τη στήριξή τους.»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0