Football Talk

Φιορεντίνα – Γιουβέντους 0-1: Με το «παρθενικό» γκολ του Μιρέτι, πέρασε από την Φλωρεντία (video)

Φιορεντίνα – Γιουβέντους 0-1: Με το «παρθενικό» γκολ του Μιρέτι, πέρασε από την Φλωρεντία (video)

Η Γιουβέντους με ήρωα τον πιτσιρικά, Μιρέτι έφυγε «αλώβητη» από την Φλωρεντία (1-0, 05/11) και δείχνει διατεθειμένη να κυνηγήσει μέχρι τέλους για το φετινό «Scudetto». Η Φιορεντίνα «πάλεψε» αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε έναν βαθμό από την αναμέτρηση.

Η Γιουβέντους δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει τα… πατήματα της και ο «αγώνας» για το φετινό πρωτάθλημα της Ιταλίας προβλέπεται εντυπωσιακός.

Η Φιορεντίνα δεν τα κατάφερε απέναντι στην «μεγάλη κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου και εξαιτίας του Μιρέτι έφυγε με… σκυμμένο το κεφάλι από το Αρτέμιο Φράνκι (1-0, 05/11) για την 11η αγωνιστική της Serie A.

Δυνατό ξεκίνημα για την Γιουβέντους, με τον Μιρέτι να εκμεταλλεύεται άψογα την πάσα του Κόστιτς και στο 10ο λεπτό να κάνει το 1-0, με το «παρθενικό» του γκολ. Μία αξέχαστη στιγμή για τον 20χρονο χαφ.

Στο 29ο λεπτό ο Γκονζάλες απείλησε από μακριά αλλά ο Σέζνι ήταν εκεί για να αποκρούσει την προσπάθεια του Αργεντινού.

Ο Μπιράγκι στην εκπνοή του ημιχρόνου επιχείρησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Σέζνι όμως να λέει και πάλι «όχι».

Ο Κιέσα έφτασε κοντά στο να «πληγώσει» την πρώην ομάδα του στο 51ο λεπτό, όμως η προσπάθεια του σταμάτησε πάνω στον αντίπαλο κίπερ.

Ο Καμπιάσο λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα της Γιουβέντους, αλλά ο Τερατσιάνο με μία εκπληκτική επέμβαση έδιωξε την μπάλα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φιορεντίνα (Β. Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Παρίσι, Κουάρτα, Ρανιέρι, Μπιράγκι, Μέλο, Μαντραγκόρα, Γκονζάλες, Μπαράκ, Κουαμέ, Μπελτράν

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Σέζνι, Ρουγκάνι, Μπρέμερ, Γκάτι, Κόστιτς, Ραμπιότ, Λοκατέλι, Μιρέτι, Μακένι, Κιν, Κιέσα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0