Football Talk

Νις - Ρεν 2-0: Η νίκη... αγνοείται για 4ο ματς στο πρωτάθλημα για την αντίπαλο του Παναθηναϊκου

Νις - Ρεν 2-0: Η νίκη... αγνοείται για 4ο ματς στο πρωτάθλημα για την αντίπαλο του Παναθηναϊκου
Η Ρεν συνεχίζει να προβληματίζει στο γαλλικό πρωτάθλημα, αφού μετα την ισοπαλία με τη Στρασμπούργκ, έχασε με 0-2 στη Νίκαια από τη Νις για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας το βράδυ της Κυριακής (05/11), αγνοώντας τη νίκη στο πρωτάθλημα για 4ο σερί ματς.
Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, Ρεν, ταξίδεψε στη Νίκαια για να αντιμετωπίσει την Νις για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας και γνώρισε την ήττα με 0-2, 4 μέρες πριν το μεταξύ τους ματς στη Βρετάνη, την Πέμπτη (09/11) 19:45.
Στα του ματς, η Νις είχε την κυριαρχία και τον έλεγχο με αρκετές χαμένες ευκαιρίες και κατάφερε να κάνει το 1-0 με τον Μπογκά στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπούλκα σταμάτησε τις προσπάθειες των παικτών της Ρεν, και στο 75' η Νις έμεινε με 10 παίκτες με την αποβολή του Ενταμισιμίγε με χρήση του VAR. Τον μέσο από το Μπουρουντί ακολούθησε στα αποδυτήρια στο 85' και ο Ομαρί με τις αριθμητικές ισορροπίες να επανέρχονται. Στο 87' η Νις κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη με αυτογκόλ του Μανταντά από προσπάθεια του Ντιόπ, για το 2-0.

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του αγώνα, με τη Ρεν να μη μπορεί να βγάλει ουσιαστική αντίδραση σε καμία φάση του ματς, και να συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα από την 01/10 και το 3-1 κόντρα στη Ναντ.



Με το αποτέλεσμα αυτό, η Ρεν παραμένει στην 11η θέση του πρωταθλήματος με 12 βαθμούς, και τη Νις να σκαρφαλώνει στην κορυφή με 25, έναν περισσότερο από την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0