Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 1-1: Και οι δύο «Χ»αμένοι!

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 1-1: Και οι δύο «Χ»αμένοι!

Σε ένα παιχνίδι που βρήκε ρυθμό κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος έμειναν στο 1-1 στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League το απόγευμα της Κυριακής (05/11)

Και οι δύο ήθελαν τη νίκη, αλλά τελικά ΠΑΣ και Βόλος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με ένα γκολ για τον καθένα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κιάκο να ανοίγει το σκορ στο 50 και τον Κόμπα να ισοφαρίζει στο 73 για το τελικό 1-1 στους Ζωσιμάδες, στο μόνο ματς των 17:30 την Κυριακή 05/11, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Με το αποτέλεσμα αυτό, και οι δύο ομάδες έμειναν ισόβαθμες με 6 βαθμούς στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος μαζί με Ατρόμητο και Παναιτωλικό (σ.σ.: Βόλος και Ατρόμητος έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο).

Ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι με το σουτ του Σόρια να περνάει λίγο άουτ στο 17’. Στο 30’ ο Πέδρο Κόντε εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει, ενώ ο Βόλος απείλησε σε 33’ και 36’ με τους Κορνέ με σουτ και Μπερτόλιο με απευθείας φάουλ να μη μπορούν να σκοράρουν.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ του Κιάκου μετά από εξαιρετική σέντρα του Σόρια από δεξιά. Μετά το γκολ, οι Γιαννιώτες έδειξαν αρκετά αγχωμένοι και ο Βόλος είχε την πρωτοβουλία, προειδοποίησε στο 71 με τον Καλογερόπουλο να αστοχεί με το κεφάλι αμαρκάριστος και σκόραρε στο 73ο λεπτό με κεφαλιά του Κομπά μετά από ωραία σέντρα του Λούνα.

Από κει και μετά, ο ΠΑΣ πήρε ξανά τα ηνία και έχασε 2 μεγάλες ευκαιρίες, στο 74 με τον Κόντε να κάνει κάκιστο τελείωμα από πλεονεκτική θέση και τον Κίτσο να προλαβαίνει τον Ισπανό φορ τελευταία στιγμή τέσσερα λεπτά μετά.

Το μόνο αξιοσημείωτο μέχρι το τέλος ήταν ένα σουτ του Λεό στο 90+1 με τον Παπαδόπουλο να διώχνει σε κόρνερ το οποίο έφερε και ένα άστοχο σουτ του Καραχάλιου από μακριά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα (Γκάρο 78’), Ροσέρο (Λεό 85’), Κιάκος (Τζίνο 79’), Παμλίδης (Λιάσος 68’), Κόντε (Μπαλάν 85’)

Βόλος ΝΠΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τάχατος (Κίτσος 67’), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Μπερτόλιο, Τρουιγιέ (Κόμπα 68’), Ντέλετιτς (Ένγκιν 84’), Κορνέτ (Μαχαίρας 68’), Γκαρσία

Χρήστος Αναγνώστου
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0