Football Talk

Μπρινιόλι: «Συζητάμε για το νέο συμβόλαιο, χωρίς κανένα πρόβλημα»

Μπρινιόλι: «Συζητάμε για το νέο συμβόλαιο, χωρίς κανένα πρόβλημα»

Στην επικείμενη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Λίγο μετά το νικηφόρο πέρασμα από τη Λαμία (04/11, 1-2), ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιταλός γκολκίπερ:

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ουσιαστικά μιλάμε για το μέλλον. Συνεχίζουμε τις συζητήσεις αυτές. Συζητάμε ήρεμα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Πάντοτε η ομάδα είναι πάνω από τον κάθε παίκτη.»

Για το ματς με τη Λαμία, αλλά και τον Σπόραρ ανέφερε: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο αντίπαλος ήταν καλός και ενδεχομένως εμείς να μην κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά κερδίσαμε χάρη στον χαρακτήρα μας, χάρη στην αυτοπεποίθησή μας και χάρη στις αλλαγές.

Θέλω να πω ότι οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή έφεραν φρεσκάδα. Όπως ο Σπόραρ στην προκειμένη περίπτωση που όχι μόνο σημείωσε το γκολ της νίκης, αλλά και σε δύο περιπτώσεις δεν επέτρεψε με τις παρεμβάσεις του να δεχτούμε γκολ

Για το αν σκέφτεται μία πιθανή κλήση στην Εθνική Ιταλίας είπε: «Αρχικά σας ευχαριστώ πολύ για την ερώτησή σας, αλλά θα το έβλεπα... αδύνατο κι αυτό γιατί υπάρχουν άλλοι τερματοφύλακες στην Ιταλία πιο νέοι από μένα και ενδεχομένως και καλύτεροι, οι οποίοι το αξίζουν. Σας ευχαριστώ πολύ για την ερώτησή σας, γιατί από μόνη της δείχνει ότι κάτι καλό έχω κάνει.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0