Football Talk

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 0-1: Ο Αραούχο την «έσωσε» σε μία… κάκιστη βραδιά

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 0-1: Ο Αραούχο την «έσωσε» σε μία… κάκιστη βραδιά

Η Σοσιεδάδ έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα, αλλά ο Αραούχο στην εκπνοή του αγώνα της χάρισε ένα τρίποντο… χρυσάφι (1-0). Νίκη σε μία βραδιά που η απόδοση της ομάδας του Τσάβι, ήταν κάτω του μετρίου.

Με μέταλλο, ψυχή και κυρίως τον Αραούχο, η Μπαρτσελόνα πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σοσιεδάδ (1-0) για την 12η αγωνιστική της La Liga.

Η «Μπάρτσα» χρωστάει επίσης πολλά και στον Τερ Στέγκεν που την κράτησε μέσα στο ματς καθ’ όλη την διάρκεια το παιχνιδιού, μέχρι να… καθαρίσει ο «λυτρωτής» Αραούχο.

Μόλις στο 1ο λεπτό απείλησε η Σοσιεδάδ, με τον Μπαρενετσέα να υποχρεώνει τον Τερ Στέγκεν σε μία σπουδαία επέμβαση πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Ο Κούμπο στο 16’ βρέθηκε απέναντι στον Γερμανό κίπερ, χωρίς να καταφέρει να τον νικήσει.

Στο 33ο λεπτό ο Τερ Στέγκεν φώναξε και πάλι «παρών» διώχνοντας σε κόρνερ την τρομερή προσπάθεια του Τζουμπιμέντι.

Στο 71ο λεπτό ήρθε άλλο ένα σπουδαίο «στοπ» από τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, σε μακρινό σουτ του Μπαρενετσέα.

Το «χρυσό» γκολ τελικά ήρθε το κεφάλι του Αραούχο, όταν στο 90+4’ «κάρφωσε» την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, μετά την εξαιρετική σέντρα του Γκουντογκάν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Λ. Αλγκουασίλ): Ρεμίρο, Τραορέ, Τζουλμπεντία, Νόρμαντ, Μουνόζ, Μέντες, Τζουμπιμέντι, Μερίνο, Μπαρενετσέα, Κούμπο, Οριαθάμπαλ

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Κούντε, Μαρτίνες, Μπαλντέ, Γκουντογκάν, Γκάβι, Κανσέλο, Λόπες, Φέλιξ, Λεβαντόφσκι


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0