Football Talk

Μαρσέιγ - Λιλ 0-0: «Άνοστη» ισοπαλία για την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ

Μαρσέιγ - Λιλ 0-0: «Άνοστη» ισοπαλία για την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ

«Λευκή» ισοπαλία παραχώρησε στο Βελοντρόμ η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ, στην αναμέτρηση με τη Λιλ, για την 11η αγωνιστική της Ligue 1.

Σε ένα «άνοστο» ματς, Μαρσέιγ και Λιλ έμειναν στο μηδέν, με το αποτέλεσμα να διατηρεί τους «Λιλουά» στην τετράδα και τους Μασσαλούς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν επιφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τα πολλά φάουλ να μην επιτρέπουν στο παιχνίδι να αποκτήσει ρυθμό. Εξαίρεση, μια τρομερή έμπνευση του Γιαζίτσι, που λίγο έλειψε να βάλει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ. Βλέποντας τον Πάου Λόπεθ εκτός εστίας, ο Τούρκος επιθετικός επιχείρησε να τον κρεμάσει, σχεδόν από τη σέντρα του γηπέδου, με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το σκηνικό δεν άλλαξε καθόλου στην επανάληψη. Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν στις πολλές μονομαχίες και με εξαίρεση δύο κεφαλιές, των Βερετού (56’) και Μπεμπά (88’), δεν υπήρξε κάποια σπουδαία φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Έτσι, η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική (το ντέρμπι της προηγούμενης με τη Λυών αναβλήθηκε) και έρχεται την Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχοντας μείνει αρκετά πίσω στους στόχους της για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μαρσέιγ
(Τ. Γκατούζο): Λόπεθ, Κλάους, Ζιγκό (68’ Μεϊτέ), Μπεμπά, Λόντι, Ρονζιέ, Κοντογκμπιά, Βερετού (68’ Εντιαγέ), Σαρ (77’ Βιτίνια), Χαρίτ, Ομπαμεγιάνγκ (77’ Κορέα)

Λιλ (Π. Φονσέκα): Σεβαλιέ, Σάντος, Γιόρο, Ριμπέιρο, Ισμαιλί, Αντρέ, Μπενταλέμπ, Ζεγκρόβα (79’ Καμπελά), Γκόμες (90’ Χάραλντσον), Καβαλέιρο (71’ Ουνάς), Γιαζίτσι (90’ Ντέιβιντ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0