Football Talk

Μίλαν – Ουντινέζε 0-1: Ο Περέιρα έδωσε την πρώτη νίκη στις «ζέβρες», φέρνοντας… πονοκέφαλο στον Πιόλι (video)

Μίλαν – Ουντινέζε 0-1: Ο Περέιρα έδωσε την πρώτη νίκη στις «ζέβρες», φέρνοντας… πονοκέφαλο στον Πιόλι (video)

H καταρρακτώδης βροχή να φταίει άραγε που η Μίλαν «κόλλησε» και η Ουντινέζε επικράτησε 1-0; Ίσως έτσι δικαιολογήσει την απογοητευτική της εμφάνιση στην 11η αγωνιστική της Serie A το βράδυ του Σαββάτου (04/11).

Λες και έπαιζε πρώτη φορά η Μίλαν στο «Τζουζέπε Μεάτσα», δεν μπορούσε να σταθεί όρθια. Παραπατούσε, γλιστρούσε και τελικά έφυγε με σκυμμένο... το κεφάλι. Η Ουντινέζε «πήρε» το παιχνίδι 1-0, την ώρα που η οικοδέσποινα πέρασε και... δεν ακούμπησε.

Αδιανόητο πως η ομάδα του Τσιόφι, που... φλερτάρει με τον υποβιβασμό, δυσκόλεψε τόσο πολύ τους «ροσονέρι». Γιατί όσο και αν θέλουν να ρίξουν το φταίξιμο στην βροχή, η αλήθεια είναι πως δεν είναι μόνο αυτή υπεύθυνη για την ήττα τους.

Στην πραγματικότητα, η ομάδα του Πιόλι δεν κατάφερε να βρει διεξόδους, αφού οι φιλοξενούμενοι πιέζαν αδιάκοπα. Έτσι, η οικοδέσποινα φάνηκε αποσυντονισμένη και αποδιοργανωμένη.

Κάπως έτσι, σε μια κακή στιγμή, η Ουντινέζε κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Περέιρα, ξεσπώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς, σημείωσε την πρώτη της νίκη την τρέχουσα σεζόν και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίλαν (Σ. Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Τίαου, Φλορέντσι, Μούσα, Κρούνιτς (46’ Αντλί), Ράιντερς (67’ Λόφτους-Τσικ) Λεάο, Ζιρού, Γιόβιτς (46’ Οκαφόρ)

Ουντινέζε (Τζ. Τσιόφι): Σιλβέστρι, Πέρες, Μπιγιόλ, Καμπασέλ, Εμποσέλε, Σάμαρτζιτς, Γουάλας, Παγέρο (72’ Λόβριτς), Ζεμούρα, Περέιρα, Σαξές

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0