Football Talk

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου 0-4: Ο Χάρι Κέιν... ψυχρός εκτελεστής, με χατ-τρικ στο πρώτο του Klassiker (video)

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου 0-4: Ο Χάρι Κέιν... ψυχρός εκτελεστής, με χατ-τρικ στο πρώτο του Klassiker (video)

Επιτέλους Klassiker! Η Ντόρτμουντ φιλοξένησε την Μπάγερν για τη 10η αγωνιστική της Bundesliga και οι Βαυαροί άναψαν... φωτιές μέσα «Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ» με το τελικό 4-0.

Το πρώτο Klassiker της σεζόν είναι γεγονός και με Σανέ και Κέιν οι Βαυαροί δεν πέρασαν απαρατήρητοι. Με την νίκη τους άφησαν την Ντόρτμουντ στην τέταρτη θέση.

Η Μπάγερν δεν άργησε να επιβληθεί με την κεφαλιά του Ουπαμεκανό στο 4’, ύστερα από το κόρνερ-ακριβείας που εκτέλεσε ο Σανέ.

Δεν γινόταν να λείπει από τον «χορό» ο Άγγλος-πολυβόλο, Χάρι Κέιν, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα σε μια κενή εστία μετά από εξαιρετική συνεννοήση με τον Σανέ και σκόραρε στο πρώτο του Klassiker.

Και το έκανε εις τριπλούν! Στο 72’ ξαναχτύπησε και πάλι σε άδειο τέρμα με ασίστ του Κομάν, αλλά και στο 93', με αποτέλεσμα να σπάσει το all-time ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ (15) στα πρώτα 10 παιχνίδια στην ιστορία της Bundesliga.

Ο Άγγλος διαμόρφωσε το τελικό 4-0 και κάπως έτσι Κέιν και Μπάγερν βρήκαν... λύση ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Ε. Τέρζιτς): Κόμπελ, Βολφ (46’ Σούλε), Χούμελς, Σλότερμπεκ, Ρίερσον, Οζκάν (57’ Νμέτσα), Σάμπιτσερ, Μάλεν (57’ Ανταγιέμι), Ρόις, Μπραντ (66’ Μουκοκό), Φύλκρουγκ (79’ Αλέ)

Μπάγερν Μονάχου (Τ. Τούχελ): Νόιερ, Μαζράουι, Ουπαμεκανό (60’ Πάβλοβιτς), Μιν Τζάε, Ντάβιες, Λάιμερ, Γκορέτσκα, Κομάν, Μουσιάλα (89' Τσούπο-Μότινγκ), Σανέ (89' Μίλερ), Κέιν

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0