Football Talk

Βόκολος: «Μου αφήνει μια πικρία, μπορούσαμε κάτι καλύτερο»

Βόκολος: «Μου αφήνει μια πικρία, μπορούσαμε κάτι καλύτερο»
Σε ένα γεμάτο παιχνίδι στη Λαμία, ο Παναθηναϊκός έφυγε με τους τρεις πόντους (1-2) από τη Φθιώτιδα, με τον τεχνικό των γηπεδούχων να πιστεύει ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει περισσότερα πράγματα.

Στην προσπάθεια της ομάδας του στάθηκε ο Λεωνίδας Βόκολος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, έδωσε και τα συγχαρητήριά του στον κόσμο της Λαμίας για την παρουσία του στο γήπεδο.



Όσα είπε ο Λεωνίδας Βόκολος:

Για το τι του είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Μου είπε πως κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, πως ήμασταν πολύ καλοί και μου έδωσε συγχαρητήρια» 

Για το τι γεύση του αφήνει το ματς:

 Μου αφήνει μία πικρία, μπορούσαμε να πάρουμε κατι καλύτερο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός έχουν την ποιότητα να εκμεταλλεύονται τις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, έκανε την ευκαιρία και πήρε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε ευκαιρίες, βγήκαμε στην κόντρα πάρα πολλές φορές. Πιθανότατα να ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι, αλλά μου αφήνει μία πίκρα λόγω της προσπάθειας που έκαναν τα παιδιά και ο κόσμος. 

Για το αν κρατάει κάτι από το ματς:

«Είναι σημαντικό όταν φεύγεις πικραμένος, ενώ αντιμετωπίζεις τον πρώτο του πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό, σίγουρα αυτ΄δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε πολύ δουλειά, κάτω το κεφάλι, έχουμε πολύ δρόμο. Ευχαριστώ τον κόσμο, δυστυχώς δεν καταφέραμε να του δώσουμε χαρά. Τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0