Football Talk

Σαλερνιτάνα - Νάπολι 0-2 : «Σβηστό» τρίποντο τετράδας για τους πρωταθλητές Ιταλίας! (video)

Σαλερνιτάνα - Νάπολι 0-2 : «Σβηστό» τρίποντο τετράδας για τους πρωταθλητές Ιταλίας! (video)

Εύκολο απόγευμα για τη Νάπολι κόντρα στη Σαλερνιτάνα, καθώς έφυγε με το άνετο 2-0 από την έδρα των ουραγών της Serie A, για την 11η αγωνιστική.

Οι «Παρτενοπέι» μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν νωρίς το σκορ. Στο 13ο λεπτό ο Λομπότκα ανέκτησε την κατοχή, έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, και με έξυπνη πάσα έφερε τον Ρασπαντόρι σε θέση βολής. Ο διεθνής Ιταλός με ωραίο διαγώνιο πλασέ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Οτσόα, δίνοντας το προβάδισμα στη Νάπολι. Οι περσινοί πρωταθλητές Ιταλίας είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στο ίδιο μοτίβο, με τη Νάπολι να διατηρεί την κυριαρχία της. Μάλιστα, λίγο έλειψε να πετύχει ακόμη ένα τέρμα, αλλά το φαλτσαριστό σουτ του Πολιτάνο, εκτός περιοχής, σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 61ο πρώτο λεπτό ο Οτσόα απέκρουσε εντυπωσιακά το εξαιρετικό βολέ του Ζιελίνσκι. Το δεύτερο γκολ έδειχνε να είναι θέμα χρόνου, και πράγματι ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Ελμάς. Ο Βορειομακεδόνας μπήκε από αριστερά στην περιοχή της Σαλερνιτάνα, και με χαμηλό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, κλειδώνοντας το τρίποντο για τη Νάπολι.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους «Παρτενοπέι» να παίρνουν μια άνετη νίκη, που τους έφερε -έστω και με ματς περισσότερο- στην τετράδα της Serie A.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σαλερνιτάνα
: Οτσόα, Μαζόκι (81’ Μπόθχεϊμ), Φάτσιο, Πιρόλα, Μπράνταριτς (69’ Ντανίλιουτς), Κουλιμπαλί, Λεγκόφσκι (Μπόχινεν), Καντρέβα (77 Κάστανος), Ντιά, Τσαουνά, Ικβουεμέσι (81' Στιούαρτ)

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμνάνι, Όστιγκαρντ, Ολιβέιρα, Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (86’ Καγιούστε), Πολιτάνο (77’ Λίνστρεμ), Κβαρατσχέλια (68’ Ελμάς), Ρασπαντόρι (68’ Σιμεόνε)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0