Football Talk

Λας Πάλμας – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1: «Ιστορική» νίκη, πρώτη στον 21ο αιώνα, «σοκ» για τον Σιμεόνε! (video)

Λας Πάλμας – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1: «Ιστορική» νίκη, πρώτη στον 21ο αιώνα, «σοκ» για τον Σιμεόνε! (video)

Σπουδαίο αποτέλεσμα για για τη Λας Πάλμας απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στη 12η αγωνιστική της La Liga, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1, να πανηγυρίζουν την 3ης τους συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και να αφήνουν τους «ροχιμπλάνκος» στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Μία πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Λας Πάλμας επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στη 12η  αγωνιστική της La Liga, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να ηττάται για πρώτη φορά μετά από εννέα αναμετρήσεις!

Επρόκειτο δεδομένα για ένα πολύ κλειστό ματς. αναλογικά με τα στατιστικά του πρώτου μέρους, με τη Λας Πάλμας να καταγραφεί μόλις μία εντός εστίας τελική προσπάθεια, αλλά να μην επιτρέπει στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της.

Ήταν φανερό πως αναζητούσε το γκολ που θα έκανε δύσκολη τη ζωή της ομάδας του Τσόλο Σιμεόνε και εν τέλει αυτό έμελλε να λάβει χώρα στο 51ο λεπτό, με το πρώτο γκολ του Κίριαν, του 27χρονου μέσου μετά την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου!

Η Ατλέτικο επιχείρησε να πιέσει, βγήκε μπροστά, άφησε χώρους και η Λας Πάλμας φρόντισε να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Ραμίρες έκανε το 2-0 στο 75’, 12 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς και από εκεί και πέρα, ήταν δεδομένο πως οι φιλοξενούμενοι θα πίεζαν ακόμη περισσότερο για να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Εν τέλει, ο Μοράτα σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς σε όλες τις διοργανώσεις στο 83ο λεπτό και έδωσε τους φιλοξενούμενους… ελπίδα, δίχως αυτή όμως να είναι αρκετή.

Η Λας Πάλμας «θωράκισε» τα μετόπισθεν, άντεξε στη πίεση της Ατλέτικο Μαδρίτης και πανηγύρισε ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς για πρώτη φορά κατάφερε να την κερδίσει στην έδρα της στον 21ο αιώνα μετά από έξι συνεχόμενες ήττες και 18-1 γκολ σε βάρος του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0