Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ 3-0: Με άνεση πάτησε κορυφή και… περιμένει

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ 3-0: Με άνεση πάτησε κορυφή και… περιμένει

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Μονπελιέ και με μεγάλη ευκολία πήρε μία άνετη νίκη με 3-0. Πλέον οι Παριζιάνοι βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και περιμένουν τι θα κάνει η Νις στην δική της αναμέτρηση.

Μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα στην χρονιά, η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει να έχει βρει τα… πατήματα της και απέναντι στη Μονεπελιέ πήρε ένα εύκολο τρίποντο με 3-0 για την 11η αγωνιστική της Ligue 1. Πλέον η «Παρί» βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μεταφέροντας το άγχος στην μεριά της Νις που αντιμετωπίζει την Κυριακή ((05/11) την Ρεν.

Στο 10ο λεπτό με έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή ο Λι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο 26ο λεπτό ο Ντεμπελέ προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όμως ο αντίπαλος κίπερ σταμάτησε την μπάλα εντυπωσιακά.

Στο 58’ ο Έμερι βρέθηκε ελεύθερος μέσα στην αντίπαλη περιοχή και εκμεταλλευόμενος άψογα την πάσα του Ντεμπελέ, έκανε το 2-0.

Στο 68ο λεπτό ο Βιτίνια πήρε την μπάλα από τον Χακίμι και από τις παρυφές της περιοχής έκανε με εντυπωσιακό τρόπο το 3-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν (Λ. Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ, Μουκιελέ, Ντεμπελέ, Έμερι, Ουγκάρντε, Λι, Μουανί, Εμπαπέ

Μονπελιέ (Μ. Ζακαριάν): Λεκομτέ, Σιλά, Εστέβ, Κουγιατέ, Σακό, Φέρι, Τσοτάρντ, Φαγιάντ, Σαβανιέρ, Αλ Ταμάρι, Άνταμς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0