Football Talk

«Απασφάλισε» ο Ματέους για Μπάγερν και Τούχελ: «Ντροπή ο αποκλεισμός από τη Ζααρμπρίκεν»

«Απασφάλισε» ο Ματέους για Μπάγερν και Τούχελ: «Ντροπή ο αποκλεισμός από τη Ζααρμπρίκεν»

Ξεσπάθωσε ο θρύλος της Μπάγερν Μονάχου, Λόταρ Ματέους, μετά τον αποκλεισμό των Βαυαρών από τη Ζααρμπρίκεν στο Κύπελλο Γερμανίας.

Σχετικά Άρθρα

Η Μπάγερν γνώρισε έναν από τους πιο απρόσμενους αποκλεισμούς στην ιστορία της. Ηττήθηκε με 2-1 από τη Ζααρμπρίκεν και κάπως έτσι αποχαιρέτησε πρόωρα το Κύπελλο Γερμανίας.

Κάτι που προκάλεσε το «ξέσπασμα» του Λόταρ Ματέους, με τον θρύλο της Μπάγερν Μονάχου να τα βάζει και με τον Τόμας Τούχελ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν ντροπή! Η ήττα στο Ζααρμπρίκεν είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση στον θεσμό αυτό μετά από τον αποκλεισμό μας στο Βεστενμπέργκσγκρουθ (σ.σ. το 1994. Κάτι τέτοιο συνέβη και σε εμάς. Αλλά το να αποκλειστεί η Μπάγερν τέσσερις συνεχόμενες φορές στο Κύπελλο είναι ντροπιαστικό για την Μπάγερν. Η ομάδα αποκλείσθηκε από την Χόλσταν Κίελ και στην συνέχεια ηττήθηκε 5-0 στην Γκλάντμπαχ και εντός έδρας από τη Φράιμπουργκ. Και τώρα είναι η Ζααρμπρίκεν. Είναι ανεξήγητο! Εάν ήμουν στην θέση του Τούχελ, θα είχα χρησιμοποιήσει την καλύτερη ενδεκάδα μου και θα τους έκανα αλλαγή μετά από 50 ή 60 λεπτά. Το να μην χρησιμοποιείται καθόλου ο Χάρι Κέιν, είναι ατυχές. Βέβαια, υπήρχαν αρκετοί έμπειροι παίκτες στο γήπεδο για να νικήσουν αυτό το ματς.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0