Football Talk

«Πεδίο μάχης» η Κοπακαμπάνα: Αεροβόλα και τέιζερ από την αστυνομία, κατά οπαδών της Μπόκα! (video)

«Πεδίο μάχης» η Κοπακαμπάνα: Αεροβόλα και τέιζερ από την αστυνομία, κατά οπαδών της Μπόκα! (video)
Απίστευτες σκηνές κάνουν τον γύρο του κόσμου, για όλους τους λάθος λόγους! Και οι συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς της Φλουμινένσε και της Μπόκα Τζούνιορς, είναι μόνο ένας από αυτούς...
«Βράζει» η Ευρώπη, «βράζει» και η Νότια Αμερική. Ο χουλιγκανισμός δεν βλέπει σύνορα, κι έτσι, μόλις λίγες ώρες, πριν τη «σέντρα» στον τελικό του Copa Libertadores, ανάμεσα σε Φλουμινένσε και Μπόκα Τζούνιορς (04/11, 22:00), η φημισμένη παραλία Κοπακαμπάνα, μετατράπηκε σε πεδίο μάχης!

Αρχικά, οπαδοί της Φλουμινένσε επιτέθηκαν σε Αργεντίνους που βρίσκονταν στην παραλία ανυποψίαστοι και ακολούθησε γενική σύρραξη.

Η αστυνομία άργησε να παρέμβει, αλλά όταν το έκανε, χρησιμοποίησε αεροβόλα και τέιζερ, με τις εικόνες να σοκάρουν!

Υπενθυμίζεται πως το θρυλικό στάδιο «Μαρακανά», έχει οριστεί ως η έδρα του μεγάλου τελικού, γι' αυτό και η παρουσία οπαδών της Μπόκα Τζούνιορς στη Βραζιλία. Έπειτα από όσα συνέβησαν, η CONMEBOL σε συνεργασία με την τοπική αστυνομία, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο τελικός να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο θεωρείται δύσκολο. Ο λόγος είναι ότι ήδη 20.000 Αργεντίνοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για την μεγάλη βραδιά, ενώ συνολικά οι φίλοι της Μπόκα που πρόκειται να ταξιδέψουν στη Βραζιλία, αναμένεται να φτάσουν τους 100.000!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0