Football Talk

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και οι… αριθμοί: Του αρέσουν τα πέναλτι, «μισεί» τις απευθείας κόκκινες κάρτες!

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και οι… αριθμοί: Του αρέσουν τα πέναλτι, «μισεί» τις απευθείας κόκκινες κάρτες!

Γνωστός έγινε ο διαιτητής του ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, με τον Ντάνιελ Σλάγκερ να αναλαμβάνει την ευθύνη.

Ένας από τους ανερχόμενους διαιτητές του γερμανικού ποδοσφαίρου, ο 33χρονος Ντάνιελ Σλάγκερ, ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Φέτος έχει διευθύνει πέντε παιχνίδια της Bundesliga, με σημαντικότερο την ισοπαλία της Μπάγερν Μονάχου με την Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, άλλα δύο της δεύτερης κατηγορίας, ένα στο Κύπελλο και τρία στο Europa  Conference League.

Το καλοκαίρι ήταν τέταρτος διαιτητής στη Λεωφόρο, στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο στα προκριματικά του Champions League, αλλά έρχεται για πρώτη φορά να σφυρίξει στη χώρα μας.

Βασικά χαρακτηριστικά του ως διαιτητής; Του αρέσει να αφήνει το ματς να εξελίσσεται, δεν δίνει εύκολα πολλές κάρτες και κατά βάση, «μισεί» τις κόκκινες. Δεν θέλει να αποβάλλει, αν μπορεί να το αποφύγει, απευθείας ποδοσφαιριστή, μετρά μόλις τέσσερις απευθείας κόκκινες στη Γερμανία, σε 66 αναμετρήσεις.

Από την άλλη πλευρά, είναι ο διαιτητής που δεν θα διστάσει να καταλογίσει πέναλτι την επαφή. Αυτό τουλάχιστον «μαρτυρούν» τα 27 που έχει σφυρίξει στη Γερμανία, στο ίδιο διάστημα αναμετρήσεων, με τον Σλάγκερ να δείχνει την εσχάτη των ποινών, περίπου ανά… 2,5 ημίχρονα!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0